למי שיש ויאודי - שתפו המלצות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו אני נאלצת להשתמש בו הרבה - בקושי יוצאים החוצה
    המסנג'ר שלי: [email protected]
10 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו כבר חודשיים על "אצלנו בחצר" עם רינת
    בהתחלה זה היה הכייפת עם הכיבשה שושנה ועכשיו זה רק רינת
    אני כבר מזמרת ושרה את כל המילים בע"פ...
    אגב...איפה בעלך ??

• אצלנו כרגע מככב ההצצה לפסטיגל החדש קונג פו .

• אגב לנו אני ממליצה על D BOX ON DEMANDE זו סיפריה שיש בה מלא סדרות וסרטים (האנטומיה של גריי,עקרות בית נואשות,זהות בדויה, אחים ואחיות ועוד מלא ...)והיא עולה 24:90 ש"ח לחודש .

• מאז שעברתי להוט אין מרוצה ממני...
    ב- yes לא הייתי רואה כלום

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • שרוני - זה יותר מדי יקר החבילה הזו.......
  • מעין רואה בעיקר את רינת ויויו. יובל מעדיפה את רצף השירים של רינת וגיא. זה לא ייאמן ברגע ששמים לה - משתרר שקט.
    אני נרדמת בלילות השימורים על ויל וגרייס..... ומתעוררת ושוב שמה ושוב נרדמת ושוב שמה וכך יש פרקים שאין לי מושג כיצד הם נגמרים בכלל חחח

• יש לך עדיין לילות שימורים?
  • אורטלי
    אין לך מושג....
    מאז שהיא נולדה היא ישנה לילה אחד שלם, ובאותו לילה מעין היתה עם התקפי אסטמה...

לישון זה לא החלק החזק אצלנו....
    מחוה"מ אני ישנה במקרה הטוב 3 שעות ביממה, לא בהכרח ברצף....

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אורטלוש יקירתי....אני רואה שאני ואת באותו ראש....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה