בנות...אני בהריון ובדיכאון...לא מתפקדת...עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני בשבוע ה7 להריון ממש התחלה ואני בדיכאון רציני יש לציין שאני סובלת מדיכאון ונוטלת כדורים פסיכיאטריים ב10 שנים האחרונות וגם בהריון עם הדר בשליש הראשון לא תפקדתי...תאמינו או לא אני לא מצליחה לצאת מהמיטה ולא אני לא עיפה אני פשוט בדיכאון עמוק לא מתקלחת לא אוכלת לא מצליחה לבצע משימה הכי פשוטה...הכל נופל על בעלי.....ומחר הוא נוסע לחול מהעבודה....יש לציין שאני נוטלת את הכדורים שלי גם בהריון באישור המרפאה הטרטולוגיתץץץמי שמכירה....כתוצאה מהלחץ היום יומי שלי יש לי פסוריאזיס שעכשיו מתפרץ לכל הגוף ומתפשט....אני לא יודעת מה לעשות זה נראה כאילו אין אור בסוף...אני בוכה המון...
    אני לא יודעת איך להרים את עצמי...בנוסף אני צועקת על כולם...ממש לא מאוזנת...אני בדקות האחרונות מנסה ליצור קשר עם הפסיכיאטר שלי ועדיין לא תפסתי אותו...מקווה להיות יותר חזקה...אני מרגישה שאני פשוט נופלת...זקוקה לחיבוקים

35 תגובות
עמוד 1
  • אין לי עיצה חכמה בשבילך יותר ממה שכתבת שאת מדברת עם פסיכיאטר.
    תנסי לחשוב על התוצאה בעוד 33 שבועות לערך, חיים חדשים אח/אחות להדר
    מה יותר נפלא מזה.
    מאחלת לך שתצאי מהר מכל הדיכאון הזה חוץ מזה תחשבי על הדר שזקוק לך
  • תמי אמרה הכל.........

לא ידעתי שאת על כדורים
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • כן תמי אני יודעת שהדר זקוק לי ....ומי שיודעת מה זה דיכאון קליני חזק...תדע שהתפקוד כל כך מינימלי...והכל נראה כל כך שחור אני לא מצליחה לטפל בו....נשמע רע מאוד.....זה המצב....

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני יכולה רק לתת לך

• ממש עצוב לי לשמוע שכל כך קשה לך.
    אני מקווה שבנתיים הצלחת לדבר עם הפסיכיאטר והוא נותן לך טיפול SOS
    תרגישי טוב מותק, תחזיקי מעמד- אמרת שזה קרה לך גם עם הדר בשילש הראשון- אז עוד מעט זה יעבור.

• יקירה, קודם כל
  • תודה בנות.....אני מחכה שהפסיכיאטר יחזור אלי ואולי יעלה לי את המינון של אחד הכדוקים ...אני לא מפסיקה לבכות....והכי כואב שאני רואה את על המעמסה נופלת על בעלי והוא עצמו נראה ממש כמו שבר כלי...בעזרת התגובות שלכן אני מנסה למצוא את הכוח להיות יותר אופטימית....

• עצם זה שאכפת לך

שאת מודעת לעצמך, לבעלך, לילד

זה רק מראה כמה את אכפתית ואוהבת - יהיה בסדר
    המסנג'ר שלי: [email protected]

• היי לא כל ההריונות הם שמחים ובמיוחד בהתחלה נורא קשה ובכלל שיש עוד ילד בבית הרגשות הכל מתפרץ החוצה ואין חשק לכלום ומערכת העצבים בשיא
    כתבת שיש לך פסוריאזיס היא מחלה שמתפרצת בהמון מקרים מעצבים ואי שקט נפשי
    אני יודעת זאת כי אימי חולה גם בפסוריאזיס כבר יותר מ20 שנה בשנים הראשונות
    כשלא יודעים להרגיע את הנשמה ובעיקר את העצבים הכל מתפרץ ונהיה יותר קשה
    עד שלומדים להרגיע את הנפש הייתי מציעה לך רפואה אלטרנטיבית שהיא מאוד עוזרת
    להרגעת הנפש {אולי כבר ניסית}
    בכל אופן הריון קל ורגוע ואל תשכחי שאת משדרת לעובר את מה שאת מרגישה וגם לילד
  • רינת 24 כן אני באמת עכשיו מטפלת בפסוריאזיס באמצעות שיאצו....ובנתיים אין שיפור משום שעשיתי רק טיפול אחד
    וכן אני בי פולרית....אייך את מכירה את ההגדרה הזו?

• אני מאחלת לך שתדעי ימים יפים ושהדיכאון יחלוף במהרה
  • אני עובדת בתחום...
    אז אני יכולה לנחם אותך בזה שאת יודעת שזאת תקופה ואני מחזיקה
  • את גורמת לי לבכות.....אני מחכה להיי הזה ...אבל העיקר שיהיה באלנס בהריון ובחיים בכלל....בדיוק ההורים שלי הגיעו לעזור קצת....

• מאמי קודם כל קבלי המון

• בדיוק עכשיו הפסיכיאטר התקשר.....ואמר לי דווקא להוריד את אחת התרופות.....מבחינת הסכנה לעובר לומר הפיל עלי עוד מכה....מאחר וזה בטוח ידרדר את מצבי הנפשי....אני משתגעת.... אני לא מצליחה להרגיע את עצמי הגוף שלי בוער...ואני רק חושבת איך אני אקום בבוקר...במצבי ...כשיש דיכאון הקימה בבוקר מאוד קשה

• מאמי קבלי המון
  • תרגישי טוב

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • אני מבינה שזה קשה אבל את חייבת להזכיר לעצמך כל הזמן שזה יעבור עוד מעט
    ופשוט להכריח את עצמך לקום ולעשות דברים בסיסיים.... אני באמת מבינה את הקושי אבל את חייבת להילחם בעצמך בשביל התפקוד של המשפחה שלך ובשביל הבן שלך
  • הרבה
    ]
  • תרגישי טוב מאמי...המון

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני מבינה אותך מאוד, גם אני סובלת מדיכאון...את חייבת להרים את עצמך
    זה קשה אבל אפשרי, כל הזמן תגידי לעצמך שאת חייבת להתעלות על עצמך בשביל הילדים

• ואו מאמי, אני רואה כמה שקשה לך
  • אגיד לך איך אני רואה את זה...
  • מסכימה עם מרווה לגמרי.....יש איזושהיא הקלה בידיעה שאת כבר יודעת מה לעשות עם ילד שני ובהחלט עם ילד שלישי ורביעי הכל כבר הולך כמו חמאה כי את כבר מיומנת ....אני בהחלט חושבת שסדר מסביב יכול מאוד לעזור (ואם אני לא טועה, ותקני אותי אם כן, כתבת פעם שבגלל הדיכאון אין לך ממש כוח לעשות כלום, נכון?)

אני עוד מעט אתקשר אלייך
  • יואו', ליאתי,איך שאת חיממת את ליבי וריגשת אותי עם תשובתך

• מאמי תיהי חזקה וקבלי
    :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]

שליו שלי

• ליבי איתך... את בהחלט מתארת מצב לא קל...

• אוי בנות יקרות ראיתי את התגובות שלכן וזה באמת מחמם את הלב
    אבל למרות הכל....אני מרגישה נורא ולא מצליחה להתרומם הנשמה שלי הנפש שלי עושה בי שמות.....אני מתפקדת על אוטומט....ועכשיו אני בבית הורי מאחר ובעלי נוסע לחול מהעבודה... שעוזרים לי....כיוון שבלילה הדר ייקום לדאבוני לא יהיו לי הכוחות הנפשיים ואיתם הפיזיים לקום ולתת לו מוצץ או כל דבר שיהיה....עצוב מאוד שבדרכע להיות אמא בפעם השנייה... האמהות שלי לא מצליחה להתקיים....
    מקווה לילה שקט ורגוע.....גם לי וגם להדר....שאני משתדלת בכל כוחי לא להראות לו שום שינוי....אבל כנראה שהוא חכם ....תודה לכן בנות
    ליאת חיכיתי לצילצול שלך.....

• שיעבור עליכם לילה שקט ורגוע
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה