תעדכנו אותי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני הייתי אצל ענת וניב ביום שישי, ניב ישן, וענת רצתה להספיק כמה שיותר בזמן הזה,
    לא יצא לנו כ"כ לדבר בנחת, וגם היה קצת מאוחר, מיהרתי להכין את הבית לשבת..
    מישהי היתה היום? איך היה מה שלום ניבו'ש?
    ומה עם ענת?

וגם- ממתי הוסיפו לו שם? בעצת רב או משהו? תעדכנו אותי, זה חשוב, כי צריך להתפלל בשם המלא..

אין שום ייאוש.. :)
2 תגובות
עמוד 1
  • חופית הצדיקה ובעלה הצדיק , דיברו עם רב והיום בבית הכנסת הבעל של חופית ברך את השם החדש של ניב רפאל, כשהיא סיפרה לי את זה סמרו שערותיי מרוב התרגשות כי גם ענת אמרה לה שהיא מאד התחברה וחשבה על השם הזה.

מלי הייתה אמורה לקפוץ היום לבקר, אני הייתי אתמול וכמו שרשמתי המצב יציב אבל יש מקום לשיפור גדול יש לו חיידק במעיים ולכן הם בסוג של בידוד חלקי.

אכלתי מהחלה המתוקה- מעולה- זה ממך עמית? ללקק את האצבעות
  • כן..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה