איזה מזל שיש קשרים :-) + שוחחנו היום עם..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרב שלנו מכיר אישית את מנהל מחלקת עיניים בבית חולים איכילוב ועוד הרבה מאוד עובדים שם מהצוות הבכיר וששמע על מה שקרה יום שני ושסירבו לנתח את הילדה בגלל המאנ^^^^% כועס מאוד ועכשיו הוא פועל לאפשר את הניתוח של הילדה במהירות בתאריך שנקבע לה ללא חתימה שלו מחר נקבל תשובה סופית

הערב דיברנו עם הגרושה שלו הקודמת שיחה של יותר משעה מתברר שאני חידדתי לה כמה דברים והיא חידדה לי. מתברר שלא פעם היה לוקח את הבן שלו איתו לחנות ושותה ליד הילד מלא כוסיות וודקה, היום הילד אמר לאמא שלו את זה וגם הסתבר שלא ידעה שהוא אלכוהוליסט ושותה ליד הילד. דבר שני בחנוכה לפני שנה ושמונה בערך במריבה זרק עלי טלפון שחר סיפר לאמא שלו והיא ישר הגישה תלונה ואז באותה תקופה עצרו אותו גם בגלל זה ל - 24 שעות לא חשוב בסוף יצאה שיחה בסדר והיא אמרה לי רק שניסתה להזהיר אותי ולא הקשבתי אבל כולם ניסו ואני הייתי טיפשה אבל מזה לומדים ועל טעויות משלמים

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

4 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בהצלחה
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • למה מאמי, איזה ניתוח זה?...
    שיהיה בהצלחה ומחזיקה
  • תודה
    נטלי הניתוח פשוט של פתיחת דרכי הדמעות בשתי העיניים עקב חסימה מלאה
    אבל ביינתיים גם עכשיו שוב נצטרך לחכות ואני מקווה שבחנוכה ניהיה בלי נזלת כבר ובלי הוירוס המעצבן ששורץ אצלה מגיל חודשייםאחרת שוב נצטרך לדחות כי עם נזלת ושיעול לא ניתן להרדים הרדמה מלאה ולא ניתן לנתח

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• וואי, בהצלחה מותק!!
    הלוואי והכל כבר יהיה מאחוריכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה