הגודל לא קובע... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף!!!
    הילדים שלי לא פרופורציונלים! או שזה הבגדים?!
    כל המכנסיים של רום ארוכים עליו כי הוא שמנדובי כזה ומה שבמידה שלו ארוך לו למטה!
    ואופק הפוך- הוא שרוך! עד שאני מוצאת לו מה שמתאים לו בשרוול זה קצר באורך ברגליים! ואם אני לוקחת מידה גדולה יותר זה נופל לו מהמותניים!!!

והנעליים של רום גם כן- יש לו רגל קטנה מידה 21-22. קניתי לו מידה 23 כי הקרסול רחב ובקושי נסגר עליו!
    אוף!!!!
    מה תיעצו לי לעשות?
    גם לכן יש את הבעיות האלה או שרק אצלי הם - שמנדובי ושרוך?
5 תגובות
עמוד 1

• אצלי בידוק אותה הבעיה.....יעלי שרוך....היא צריכה מכנסיים במידה 2 אבל באורך זה ממש קצר לה....אז אני קונה לה מידה 6 כי באורך זה בסדר אבל אז במתניים זה נופל לה...תמר בדיוק הפוך....היא שמנמודה קטנה ומתוקה...אז בגדים של יעל משנה שעברה טובים לה באורך אבל לוחצים לה על הבטן ויש לה גם את הבעיה עם הרגל השמנמנה שלה שעד שאני מוצאת לה נעל הנשמה שלי יוצאת
  • בני רזה , הוא גם חייב ללבוש נכנס או גינס ולא חס וחלילה טרנינג , אז משתדלת לקנות לו עם גומי כזה עם כפתורים שניתן להתאים , אמא שלי גם הרגנה לי שני זוגות "שלייקיס " כאילו יפות שזה מסתדר בסדר גמור . הוא למד להוריד אותם לבד וללכת לשירותים במידת הצורך . בגל הטרנינגים יש לנו סרוך , אחרת הוא ישאר עם תחתונים . היתה לי דם בעיה עם תחתונים עש שמצאתי הכי קטנים . המצחיק הוא שלפתע הוא טיפה השמין ועכשיו רוב התוחתונים מתאים לו .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אויי כמה שאני מכירה את זה...גם אצלנו זה ככה..... נועם אומנם גבוה...אבל עם רגליים קצרות כמו אבא שלו... אז תמיד יש בעייה עם החולצה והמכנס...... לרוב אני קונה לו התאמות של חליפות..לוקחת מידה של מכנס אחר וחולצה אחרת.. אחרת אין ברירה..... זה מבאס.....

[center] שיהיה לכולנו יום מלא בחיוכים, שירלי
  • לא חשוב גדול המטה
    חשוב איזה קסמים הוא עושה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה