-
אז בואי אני אנפץ לך את הסטיגמה שאם יוצאים לקור הופכים חולים או אם עומדים בגשם הופכים חולים....זה לא נכון מיסודו....הופכים חולים מוירוס או חיידק שנמצא באוויר והוא יכול להמצא גם בבית שלך בחום של 30 מעלות....קחי את אביב ולכי ותהני במסיבת האירוסין של אחותך
-
אני לא הייתי מוציא.....
כמה שזה אחות וזאת דודה שלו....
היתי מעדיפה שישאר בבית ויהיה לו חמים ונעים מאשר להתחיל להסחוב אותו החוצה בקור וברוח
אני בטוחה שאחותך תבין את זה....
אם הוא היה יותר גדול לא היתי חושבת פעמים...
וגם לכי תדעי יבוא מישהו מצונן מקורר ... את לא צריכה את זה עכשיו
---------------------------
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
יפה שלי...זה לא יום להוציא אותו ....אין מה לעשות....... עם כל הכאב ומבינה לליבך...מאמי הוא קטן...ויהיה מאוד קר...וגם תחשבי על כל הוירוסים מסביב ומלא אנשים...הוא קטן מאמי...בע"ה יהיו לו עוד המון אירועים לחגוג......
-
גם לי היה קשה להחליט אילו הייתי במקומך
הבלוג שלי כנסו ותהנו-
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=yts
-
הייתי לוקחת איתי!
כמו שליאת אמרה נהיים חולים מוירוס ולא מקור- תלבישי טוב ואל תתני לאנשים להתקרב לו לפרצוף ולנשום עליו.- חוף מזה שיהיה עם כל המשפחה!
-
אני הייתי לוקחת
-
מזל טוב.
שיהיה ערב מהנה וכיפי.
אם יש לך מישהו/י שאת סומכת עליו להשאיר איתו את אביב בעיני זה עדיף.
הקור והגשם לא מפחידים אותי יחד עם זאת כשיש עם רב של אנשים במקום סגור הסיכוי להדבק ממשהו עולה מאוד, הרי לא יכולה להיות אחראית על כך שכל המגיעים יהיו בריאים לחלוטין והוא עוד פצפון ומערכת החיסון שלו עדיין לא משהו, כדאי בעיני להשאירו ולאפשר לנועה להיות נסיכה יחידה.
מן הסתם ישאלו אותך - קחי איתך תמונה שתוכלי להשוויץ
-
אני אישית לא הייתי לוקחת
-
גם אני לא הייתי מוציאה, פעם אחת לקחתי את עידו לאירוע ברית של אחיינית שלי והצטערתי כי היה קר וגשום ולא נראה לי מתאים אבל לא היה לי עם מי להשאיר, ולכן אם יש לך מישהו שאת סומכת עליו לדעתי עדיף שישאר בבית החמים
-
מלוש, בריאות של ילד זה הכי חשוב. אביב עדיין קטנמ'יק
-
שאור שלי היה תינוק אחותי התחתנה ולקחת אותו איתי.אני לא מהמפחדות מהמזג אוויר אים הוא לבוש טוב ובתוך מבנה אז בעצם למה לא. מה שלא תחליטי שיהיה במזל טוב ותהנו
-
כמו שליאת אמרה, נהיים חולים מחיידקים ולא מקור. וזה לא שיוצאים למסע אלונקות, עוטפים טוב עם שמיכה מהבית לאוטו וחזרה... לגבי היציאה בלילה, אפשר להגיע לשם לפני שמחשיך ולהישאר לישון שם (סוג של פיתרון). מה שכן, אם יהיו שם הרבה אנשים ובטח כולם ירצו לגעת ולנשק, אז יש סכנה לריבוי חיידקים.
אני הייתי מביאה אותו איתי, עושה סיבוב דאווין של חצי שעה ומשכיבה לישון בחדר, שמה ווקי טוקי ומשגיחה מדי פעם. לא צריך לעשות פיל מכל עכבר - זו הגישה שלי להורות ולחיים בכלל, הרבה יותר קל ככה...
-
לינבר רציתי לרשום את זה למלי..על שתקח את נועה ותשוויץ בה
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
א. הייתי מחכה לערב לפני שאני מחליטה.....
ב. אני הייתי מלבישה טוב- חולצה מכנסיים וחרמונית ...לוקחת שמיכה ויוצאת לדרך
-
האמת מאמי...אני לא היתי לוקחת...ולא דווקא בגלל מזג אויר..
-
מאמי,
תשאירי אותו בבית ותהיי רגועה!
אני בטוחה שעוד לא יצא לך לבלות לבד עם בעלך ונועה מאז שהוא נולד, אז תקחי לך ערב פנוי!
אני אספר לך שאנחנו לפעמים משאירים את רון עם בייביסיטר בבית או אצל ההורים שלי ויוצאים לבד עם אלעאי למסעדה או לכל מקום אחר (ורון כמעט בת שנה!)
אין בזה שום פסול! ואנחנו לפעמים אוהבים להיות לבד קצת עם אלעאי
-
אני האמת לא מתלהבת לקחת תינוק קטן לאירועים.... כל הרעש והאנשים
נראה לי לא נעים להם
-
יקירתי, אכן התלבטות קשה...
בהתחלה אמרתי לעצמי.. בטח לוקחת הריי הפשוש הוא חלק מהמשפחה... אבל מצד שני תמיד יהיו אנשים שירצו להרים אותו ולנשק אותו, להתקרב אליו ... להציץ לעגלה.. ואף פעם אי אפשר לדעת אם הם חולים או רק סיימו מחלה ועדיין נושאים את החיידקים... בקיצור ... עם כל הרצון שגלל גילו הצעיר של הנסיך הייתי מעדיפה להשאיר אותו בידיים טובות בבית חמים
[/center]
-
ברור שלקחת!
לא יהיה לך קשה כי היה לך עזרה (כל המשפחה שם),
זה רק אירוסים אז בטח גם לא תהיה מוזיקה חזקה.
פשוט לחתוך קצת יותר מוקדם
מיטל
-
וואיייייייי ממש דילמה קשה........
זאת אחותך......אין ספק שאת צריכה להיות שם......
הייתי מחכה עד הערב להחליט - אבל נראה לי שלא הייתי מוציאה אותו
המסנג'ר שלי:
[email protected]
-
אדווה את עושה אותו דבר גם עם רון? משאירה את אילעי ולוקחת את רון?
אם כן אז אחלה, אבל אם לא, אז איך זה שונה מאפליה??
"...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
-
אדווה, להגיד לך את האמת, אני בשוק מהתגובה שלך!!!
-
מה אתן כל כך בשוק מהתגובה של אדווה?
-
קודם כל, בואו לא נפתח חזית... כל אחת ושיקוליה
"...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
-
לפעמים נעים ונחמד יותר לצאת למסעדה בשביל הכיף, עם ילד בוגר שאוכל יפה ולא להתעסק כל שנייה עם תינוקת שעדיין לא מלאו לה שנה.
מעידה על עצמי שעבורי לצאת עם שתיהן לאכול בחוץ זה סיוט. זה ממש לא בילוי.
ובהחלט מותר ורצוי לצאת מפעם לפעם רק עם אחד הילדים. לתת לו את מלוא תשומת הלב.
אני מקווה שאדווה עושה זאת גם עם רון ובטוחה שאם עדיין לא, אז ש-רון תגדל קצת היא תעשה זמן איכות רק לשתיהן.
-
כמעט תמיד אם יוצאים - כולם ביחד נהנים......אבל לפעמים אחד מאיתנו רוצה לבלות קצת לבד עם אור - כי היא כל היום בגן, אז מגיע לה קצת פינוקים......
המסנג'ר שלי:
[email protected]
-
אני לא מסוגלת לצאת ולהשאיר את אחת הבנות בבית ולא משנה מה הגיל שלה.... אם יוצאים כמשפחה אז יוצאת כל המשפחה יחד....התענוג שלי הוא להראות בפומבי עם 4 הנסיכות שלי
-
מאוד חשוב לתת זמן איכות לבד לכל ילד
בשגרה אני מבלה כל יום עם ניהם יחד,
אבל מידי פעם כייף גם לבד עם אחד מהם
מיטל
-
אני גם חושבת שלכל ילד מגיע את הזמן איכות שלו לבד נטו עם ההורים שלו מידי פעם... מלבד זה שיושבים איתם על שיעורי בית או חוברות למינהן....
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
דווקא לי לא הייתה במקומך התלבתות אבל אני זו אני, עין הרע ושטויות מסוג זה קורה רק למי שמאמין בהן סוג של אמונה שמגשימה עצמה
[
דביר04/02/07
עירית01/03/77
-
אני חד משמעית הייתי משאירה בבית
מקום סגור, תינוק עדיין לא בן חודשיים
לא מתאים שיהיה חולה חס ושלום
לכי, תיהני, זה כולה ערב אחד
אם תשאלי אותו הוא בטח יגיד לך:
אמא בשבילי זה אותו דבר להישאר בבית או לבוא
-
גלי -