שאלה דחופה בעניין חוק תשלום נסיעות לעובד עזרה פליז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נתחיל בזה שאני בחוקים לא ממש בקיעה אבל למיטב ידיעתי יש חוק שאומר שאם העובד תריך להגיע למקום עבודתו שהוא מרוחק מהבית לא מדברת על כמה קילומטרים בודדים אלא מרחק נסיעה שמחייב תחבורה או משהו כזה המעביד חייבת לשלם דמי נסיעות לעובד נכון או ל?

אני אסביר מה קורה לגבינו,
    מקום העבודה של בעלי נמצא בכלל בעיר אחרת מאיפה שאנחנו גרים,ועוד שגם המיקום של העבודה עצמה בעיר השניה נמצא במקום שתחבורה ציבורית לא מגיע לשם ז"א צריך אפילו עוד הסעה או מונית בתוך העיר שבה ממקומת העבודה.
    עד היום היתה הסעה שהעבודה ארגנה לו מהבית עד הבית בגלל שאחד העובדים הוא שכן שלנו ויש לו רכב מטעם העבודה אז הוא היה לוקח אותו כל בוקר הלוך חזור ולא היו בעיות.

אותו עובד החליט להתפטר אחרי כמה שנים והודיעו לנו חגיגית מהעבודה שבעלי צריכים לדאוג לעצמו להסעה ולא אכפת להם איך.

עד שכבר השגנו איזה מישהו זמני לפחות שיקח אותו מהבית עד לאיזור לפחות של העבודה כבר לא מדברת עד לעבודה ממש.

רק לציין שהמקום מלא בפועלים ערבים וכפרים ערביים בכל באיזור וככה הוא צריך להסתדר לבד שם בכל המקום המפחיד הזה.

בעלי בא ודרש תשלום על כך כי בכל אופן צריך לשלם לזה שלוקח אותו כל בוקר וצהריים בתור הסעה קבועה תשלום על כך. לפחות סמלי או משהו כזה.

לגיטימי לא??

עד כאן סבבה?

הוא מתקשר אליי הבוקר לחוץ שהוא עלה לדבר עם הבוס על זה והוא זרק לו מילה שזה יוביל את ההנהלה כנרה למצב של פיטורים של בעלי בגלל זה.
    כאילו זאת בקשה חצופה מדי וזאת עילה לפיטורין בשבילהם.

האם דבר כזה נשמע לכם הגינוי??
    כאילו מה החוק הזה של דמי נסיעות תקף רק מתי שרוצים או שהוא חוק כולל לכל המעבידים והעובדים כאחד???

וסתם שאלה,,במידה ובאמת יפטרו אותו בגלל דבר כזה יש מה לעשות עם דבר כזה בתביעה בבית משפט או שזה סגור ואין מה עשות עם זה??

אני כ"כ עצבנית וכעוסה עליהם שפשוט אין דברים כאלה!!!!

אשמח לכל עידכון הארה והערה בעניין כל דבר יעזור לי מאוד!!!

[
    [
    [
5 תגובות
עמוד 1
  • זה בדיוק 2 הדפים שפתחתי אבל עדיין לא הבנתי מעשית מה זה אומר?
    מותר להם לפטר על דבר כזה או לא?

[
    [
    [
  • אסור להם לפטר על דבר כזה אבל ביננו אם ירצו להיות קטנוניים וכן לפטר אותו הם יוכלו למצוא מיליון סיבות אחרות וחוקיות...ככה זה עובד לא?
  • עוד בנות יכולות לעזור?

[
    [
    [
  • עוד בנות יכולות לעזור?

[
    [
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה