בגדי ילדים מידה 2 ומעלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק לי נדמה או שבאמת הבגדי ילדים מידות 3 ו-4 הרבה פחות יפים מהמידות הקטנות?
    עד עכשיו עילאי היה לובש מידה 2, ולאחרונה אני כבר קונה לו 3 ו-4,
    ומאז אני שמה לב שהבגדים לגיל הזה הרבה פחות יפים.
    במיוחד בגולף & קו, המחלקה של הגדולים הרבה פחות יפה (שבקטנים אני משתגעת תמיד!),
    ופוקס קידס ממש בגדים פשוטים בהשוואה לבייביס (כל הפוטרים חלקים או עם ההדפס המאוס של fox על הפוטר פליז),
    בשילב גם הפוטרים חלקים או עם הדפס עלוב של כיתוב,
    גם בחנויות הרגילות שנכנסתי (לא מותגים מוכרים) הבגדים של הגדולים הרבה פחות יפים.
    לא מספיק שלבנים גם ככה המבחר מצומצם, אז גם המידות הגדולות לא יפות??
    טוב שאני יכולה עוד להתפנק עם קניות לנופר

19 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו עדיין עם מידה 2 לרוב - ואצלנו הכל יפה......
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני גם שמתי לך, שבמידות גדולות יותר יש פחות בגדים יפים.
    בדיוק חשבתי על זה לאחרונה
  • יש משהו במה שאת אומרת..

• אני דווקא לא חושבת שזה נכון ובטח לא נכון שלבנות יש יותר יפה .... זה יפה מסוג אחר זה הכל.

יש לי כמות בגדים לטל ולשחר מליאור שיכולה להלביש 6 ילדים בני שנתיים כולל החלפות ביום
  • יש בגדים יפים לבנים בקדס, וגם בפוקס אהבתי!!!

אני קניתי חליפות גן בהאנגר, ממש ממש יפות!!!!!

שרית, יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
    יום נישואין
  • את כל כך צודקת ככול שהמידה קטנה יותר כך יפים ומושקעים יותר אפילו באנגר סטוצ'י וכאלו רואים את זה בפרוש

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• יש בh&oבגדים יפים וגם בהוניגמן-לפחות לגביי הבנות
    הבלוג שלי כנסו ותהנו-
    http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=yts

• אני מדברת בעיקר על חליפות גן ליום יום,
    בגדים חגיגיים דווקא יש יפים

• מבחינת המבחר לבנים , ממש ממש קטן וזה די בסא.
    למזלי אני יופי מנצלת את אחותי בארה"ב . שפעמיים בשנה מעבירה כסף ומקבל סטים של "גאפ" ושל דיסני (אדון בני חולה על זה ). אצלי יש בעיה נוספת שהוא לא מוכן ללבוש כל דבר , טרנינגים לדוגמה וחליפות מעבר זה לא ברמה של האדון . רק בגן כסט החפה מצליחים לשים לי. ( הוא כבר ביקש בבירור שבהחלפה לאדון יהיה גינס ולא טנינג, עשיתי את עצמי לא זוכרת ) .

http://www.holdthatpic.com/
  • תיקי - הרגת אותי עכשיו!
    אצלי אין מצב שעילאי יסכים לשים ג'ינס!! אומר שלא נוח, מבחינתו כל היום סמרטוטי גן

• בני בכל מה שקשור הלבוש , הנעלה ומראה חיצוני יותר גרוע מבת, אני מה זה שמחתי שנלד לי הבן אבח הוא פשוט קרציה . בוחר , בודק שהכל נקי ומסודר , משהו סיפר לו על הצבעים אז בקיץ הוא התאים גרביים לצבע של חוצה ושל מכנס קצר

• אלינה איזה גנדרן את מגדלת בבית
  • מעניין מאיפו הוא רכש את זה בדיוק . בעלי עובד בנמל , לכן מתלבש הכי פשוט שאפשר ,רק מקפיד על נעליים אכותיות . אני לא אוהדת אופנה הכי גדולה אבל בגלל עבודתי לרוב חייבת להתלבש מחוייט , למרות שאני מתה על סיגנון של הגינס . הבני יצא פדנט באופי ובלבוש .

• אנחנו עדיין במידות קטנות אז הכל מתוק וילדותי
  • חחח כשתדעי מה זה בנים ...את תראי את ההבדל...
    בעיקר בגילאים גדולים יותר
  • תרגעו בנות...
    אין כמו בנים
    אבל גם אין כמו בנות

• אוף, את כ"כ צודקת, מעצבן!
    הבגדים עד גיל שנתים הרבה יותר מתוקים
    אני לא יכולה לסבול בגדים עם גולגולות ונשרים
  • חחח אלינקה

• כל הזמן שאני קונה בגדים לאוריה אני מסתכלת על הבגדים של הבנים...
    תמיד אני אומרת לבעלי, תראה אם יהיו לנו בן תראה איזה בגדים מהממים...
    בזארה יש בגדים סווווווווווווווווווווווווווווווווף לבנים
    אבל ברור שזה בת יותר משתגעים בקניות כי אין סווווווווף....כמה בגדים אני קונה מזההה?<!!?!?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה