מעדכנת ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי מחזור ... הביוץ היה לפני לא יותר מ12 ימים - זה אומר שהשלב הלוטאלי שלי קצר מדי - מישהי יודעת מה עושים? האם זה יכול להיות גורם להפלות איכשהו? אני יודעת שזה קשור לזמן להשתרשות ואם היה הריון אז אולי זה לא נורא - אבל אולי מאותה הסיבה קורה משהו שגורם להפלות שיש לי בדיוק בתקופה שהעובר אמור להתחבר ולהתחיל להשמיע דופק - למה לעזאזל הרופאים לא חושבים על זה - מצידם שאכנס עוד 50 פעם ואפיל עד שזה יצליח ..... עושה לי חשק למות!
    אם מישהי יודעת - בבקשה תייעצי מה עושים - אם יש משהו טבעי לעשות אני אשמח ..
2 תגובות
עמוד 1
  • כמה פעמים הפלת?בת משפחה שלי הפילה 3 פעמים רצוף והייתה בטוחה שיש בעיה ובסופו של דבר נקלטה נפלא-אולי זה עניין של זמן .
  • היי צוצה,
    אין ספק שזה מעודד ... היו לי 2 עוקבות באותו שבוע. היו לי גם דימומים בניגוב בשניהם (בשני כבר לקחתי גם תמיכה של גסטון וזה לא עזר) אני כל כך מתפללת לא לעבור את זה שוב.
    איפה את עומדת? כבר יש גמדים בבית?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה