מרגישה צורך לשתף אתכן -קיבלתי ילד חדש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שיודעת או שלא, ליאור אובחן כילד היפראקטיבי ויש לו הפרעות
    ריכוז..עם קשב מסתבר שאין בעיה... אחרי איבחון אצל מאבחן ואצל נוירולוג
    ליאור קיבל מרשם לריטלין, בנות קיבלתי את הבן שלי בחזרה.
    הוא רגוע הוא צוחק,הוא כבר לא צורח סתם או מתעצבן ברמות שמבהילות
    את כל הסובבים ,כבר לא מקלל לא מרביץ לא מתרוצץ כמו תרנגלות בלי ראש,
    מדבר רגוע והטון שלו אנושי, הוא מדהים הוא מקסים הוא נסבל....
    אני לא זוכרת אותו כך מאז גי שנתיים בערך או לפני.. קיבלתי מתנה את הילד שלי אליי בחזרה וזו המתנה הכי נפלאה שקיבלתי בזמן האחרון. קיבלתי ילד רגוע שקול קשוב מרוכז מנומס פשוט קסם.
    הוא מקבל כדור אחד בבוקר לפני בי"ס, הוא קיבל את הריטלין הכי עדין שקיים היום..זה גם עולה 89 לקופסא של 30 כדורים... אבל זה כדור ניסיוני מה שנקרא, אם זה יסתדר לו טוב הוא ישאר עם הסוג הזה. כאמור יש דרגות שונות לכל בעיה
    אין סוג אחד וזהו. הכדור לא משתק אותם כמו שכולם הפחידו .. הכל עיניין של להתאים סוג לילד. עוד כמה ימים נדע האם זה הסוג או לשנות. בנתיים..יש לי זהב טהור בבית ..
30 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בהצלחה!
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • דבר אחד יש לי להגיד : כל הכבוד לך ששמם לב בזמן ושלא נתת לילד לפתוח פערים , שפעלת נכון ולפי הספר בלי להקשיב לא מיני דעות מסביב (אני הכי אוהבת שמתחילים לספר סיפורי סבתא בלי בכלל להבין את הבעיה), כל הכבוד שבחרת בדרך יעילה ובדוקה , ולא נגררת אחרי כל מני שיטות "אלטרנטיביות" שמטרתם זה להוציא כסף מהורים המודאגים.

http://www.holdthatpic.com/
  • העיקר שיהיה לילד הכי טוב
  • אני כל כך שמחה לשמוע מאמי
  • מיכל אני שמחה שליאור עכשיו בסדר וכל הכבוד לך שבדקת

• מיכל עוד דבר , רופאים בתחום טוענים שכל פעילות ספורטיבית , לא משנה מאיזה סוג בכלל יכולה גם לתרום לשיפור המצב . זה לא בא כי תחליף לטיפול האמתי אבל כי תוספת מאוד עוזרת . גם עברי גלעד , שבעצמו אובחן כי איש היפרקטיבי , אבלל לא בעיות קשב דיבר על זה . שביום שהוא עושה ספורט הוא מרגיש איש חדש .
    http://www.holdthatpic.com/
  • בהצלחה לילדון
    מייל/מסנג'ר [email protected]

• איזה כייף לשמוע שזה עוזר לו !

• רפואה שלמה לאבא
    מקווה שהכל יסתדר לכם על הצד הטוב ביותר

• אני ממש שמחה לשמוע שהוא לוקח כדורים שמתאימים לו ושעושים לו טוב.
    אני טוענת כבר מזמן שריטלין ודומיו יש לתת אך ורק למי שבאמת היפר אקטיבי ולא לכל מי שהוא קצת פעלתן.
    בהצלחה לליאור.
    אין לי ספק שסף התסכול שלו ירד עכשיו והוא יכול להנות יותר מהשהייה בבי"ס, עם חברים וכמובן בבית.

• איזה יופי כל כך מבינה ושמחה בשבילו

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• תודה מאמי...

• בהצלחה לליאורי! כל הכבוד מיכלי, את אמא מדהימה!

• תודה לכולן
  • איזה כייף לשמוע

• איזה כייף לשמוע

• אני שמחה בשבילכם!
    כל הכבוד על העירנות שלך

• מיכלי
  • ממש התרגשתי לקרוא את ההודעה שלך!!!
    מקווה שלליאורי ולמשפחה מעתה תהיה דרך חדשה...
  • מיכלי
  • מיכלי
  • אני ממש שמחה בשבילכם

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • רפואה שלמה!ושיהיה בהצלחה עם הכדור,יש כל מיני סוגים ואם באמת צריך לתת ריטלין בהחלט חשוב שזה יהיה מתאים.אני זוכרת ילד שאישפזו אותו אצלנו שלקח ריטלין יותר מידי ולא מותאם.

בהצלחה ורק בריאות
  • רק מלקרוא את מה שכתב מרגישים שאת רגועה ומאושרת וזה מה שחשוב
    שהילדים שלנו יהיו בריאים.
    המון בריאות הרפואה שלמה לאבא שלך ושמחה בשבילך שיש לך ילד חדש
  • אין על ריטלין

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה