היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את לא עושה כלום עד שאת מדברת איתי! קחי מליאת את המספר שלי ודברי איתי כבר היו מיקרים גרועים יותר ולאחר שבוע נעלמו כלא היו בבקשה בבקשה אל תעשי כלום עד שתיראי עוד כמה רופאים
יוו מאמי מצטערת לשמוע
מאמי אני ממש מצטערת לשמוע קבלי המון
בעזרת השם תהיי בהריון הבא עם שרצית ...
מילנוש כואב לי הלב כל כך. "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
כמה עצוב לי לשמוע --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
עצוב מאוד שולחת לך חיבוק ענק ממי תחשבי על העתיד, אני בטוחה שעוד תהיה לך בת נפלאה תחשבי על זה, רק מחשבות חיוביות טוב שגילו את המומים, כי אם לא היו מגלים... אני מקווה שלאחר תקופת התאוששות מהגרידה -תקלטי להריון בריא במהרה
מצטערת לשמוע
בנות, תודה על התמיכה... יפית (אנג'ל) ושאר הבנות- כבר אין לי שום תקווה לגבי ההריון הזה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
וואו כו שולחת לך תהיי חזקה - בפעםהבאה זה יהיה כמו שצריך!!
מילנה השארת אותי בפה פתוח והכאב בשבילך גדול מאוד
אוי מאמי שלי...אני כל כך מצטערת לשמוע
אוי
וואי וואי מילנו'ש!! קודם קבלי מלללא-
מילנה יקרה אני רק יכולה להגיד לך שכמו שהצלחת להכנס להריון והצלחת ללדת ילד בריא ומתוק אז יש סיכוי ענק שתצליחי גם בעתיד. אל תאבדי תקווה להריונות נוספים ותהיי עם מחשבות חיוביות ותמשיכי להיות שמחה וחיובית תרגישי טוב מתוקה
יפה שלי, יש לי צמרמורת רק מלקרוא את מה שכתבת
[/center]
אוי יקרה שלי!שולחת המון חיבוקים הצטערתי לשמוע ,קשה לחשוב על כך אבל טוב שעכשיו ולא מאוחר מידי,לכי תדעי מה היה קורה אז. את כ"כ צודקת עברת המון אבל יש דברים שמעל הבנתנו ועכשיו את צריכה להיות חזקה!שולחת לך המון חיבוקים ונשיקותושנשמע רק בשורות טובות
וואו מאמי, כ"כ עצוב
יקירה שלי, אני בוכה איתך אני מאמינה שממש בקרוב תספרי לנו חדשות טובות אולי שווה לך להתייעץ עם מומחה שזה לא יקרה עוד פעם שולחת
אוי ממי שלי
מילנה יקרה שלי, אני יודעת בדיוק מה את עוברת ברגעים נוראיים אלו ,אני עברתי אותם בדיוק לפני שנתיים רק בשלב מאוחר יותר ...תהיי חזקה בשביל שקדי המתוק ,אני פה בשבילך ואם תרצי גם בטלפון אם תרצי שלחי לי את שלך במייל ואני אתקשר ...
מילנה
אוי מאמי עצוב לשמוע... לא מגיע לך דבר כזה.... אני אדבר איתך יותר מאוחר