היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נו אז חילפות פוטר זה ברור.. השאלה אם שמתם גם גופיה וגטקס?? שמתי רק גופיה בינתיים ואני מתלבטת אם צריך גטקס...
14 תגובות
עמוד 1
בעלי הלביש אותו - אז אני מקווה שהוא לובש בכלל בגדים ארוכים
בתוך הגן חם - הגננות הולכות עם חולצה קצרה
גופיה שמתי גטקס עדיין לא מעיל ברור
שמתי גופיה ארוכה ופוטר ומעיל. בעלי אמר שהמעיל מיותר וגם הגננת... טוב, אני מעדיפה שיהיה חם מדי 2 דקות ולא קר מדי
חליפת מעבר עם גופיה ארוכה מתחת , נראה לי מוגזם עדין חליפת פוטר בגן חם ומהאוטו לגן יש גם מעיל על ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
לא שלחתי אותה לגן "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
בדיוק כמו עירית עילאי לא מוכן אף פעם ללבוש 2 זוגות מכנסיים
תגידו מה תלבישו אותם שייהיה 10 מעלות בחוץ --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
איפי מתי יש 10 מעלות בראשון??? "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
פוטר וגופיה ארוכה לשניהם בלי גטקס או איך שרושמים
חליפה ארוכה עם בגד גוף ארוך מתחת . את החלק העליון הוא הוריד בגן (עם ריצ'רץ') ומעיל לא קניתי עדיין לא מצאתי משהו יפה
מלי אולי לא 10 אבל 12-15 מעלות יהיה לא --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני שמתי לה חליפת פוטר ובגד גוף מתחת בלי מעיל גם ככה נראה לי שאני מתעללת בה וחם לה מאוד