הכרתי סיפור-כזה!!! הייתי בזמנו בפורום מנסים,כשנה וחצי..
יצרתי קשר עם מישהי,שהיו לה שחלות פולי',והייתה חייבת לקחת כדורים..
הרופא נתן לה עוד כדורים נוספים,ומשלא הצליחה ,רצה להעביר אותה לשלב-הבא,זריקות..היא החלה לפחד,שזה באמת מתחיל להיות על-אמת טיפולי-פוריות..
הפחד שלה היה שלא תצליח,בלעדי טיפולים...היא הייתה כולה בת 26/7,צעירה..(ואני אז כבר הייתי לקראת ה-34).
לי באותו הזמן גם איבחנו שחלות כאלו,אבל לדעתי,אני מקווה שזה היה תגובתי..כי פשוט לצערי בעיקבות-ההפלה שעברתי,לא היה לי אף מחזור,ביוץ,שלא לדבר על זקיק-מוביל,אז ברור שיהיו מלא זקיקים-קטנטנים..
התחלתי ללכת לעיסוי-תימני מסורתי,להאמין (משהו שהיה חדש לי),גם בעלי החל לקוות לטוב (ללעוס-גת

), התקרבנו פשוט לשכנים תימנים מסורתיים,שעברו ניסיונות בחייהם,אך היו עם חיוך לחיים,וככה רצינו בדיעבד,להיות כמותם..
הייתי משתפת אותה בזה,ואז בהשראתי היא הכירה "במיקרה" (אומרים שאין מיקריות בעולם), בחורה-דתייה בתור לרופא-נשים שלה,זאת הפנתה אותה לרבנית,שיחות-בטלפון,מקווה,כדורים רק למחזור,והופ נקלטה-טיבעי!!!!!!!!!
ראיתי שזה ממש משפיע עליה,הגעתי בעיקבותיה גם למיקווה-היה מדהים,נקלטתי להיריון-כימי (שמייד נספג),אך זה היה האות מבורא-עולם,שאני יכולה להיקלט טיבעי (רק שזהו כבר היה ההיריון-השני החלש,שלא מחזיק מעמד)...
זה היה סימן בשבילי,שהגוף יכול להיקלט שוב..אחרי שנה+ מסיבוכי-הפלה שעברתי..
והשאלה-השנייה שנותרה לי זה אחך לחזק את ההיריונות-הבאים??
אז כמובן: סידורים (מלא דברים שנידחו בבית),תזונה,ספורט,אמונה,חליטות-תה סיני מאייל-פוליטי מצפת..וגם הנס קרה לנו במהירה!!!!
בקיצור,אפשרי להיקלט טיבעי,זה לוקח זמן (שאני קיצרתי לעצמי אותו עם הטיפול-המשולב של החליטות-תה+תזונה+ספורט+אמונה)..
ואפשר להיקלט-טיבעי גם אם לוקחים רק את הכדורים למחזור.
במה שתאמיני,כך יהיה!!!