מישהי מכירה סיפורי הצלחה של פוליציסטיות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבנות שלא מצליחות לקבל מחזור, רק באמצעות כדורים?!
7 תגובות
עמוד 1
  • יקרה...

פולציסטיות זה לא מחלה.. והרבה נשים נקלטו להריון עם שחלת פוליצסיטיות..
    אני אישית לא מכירה מקרה בדיוק בדיוק כמו שלך, אבל אני בטוחה שמקרים האלה קיימים...

חוץ מזה בקרוב את תכירי מישהי כזאת.. כי את בעצמך תהיי בהריון!
    מחזיקה לך אצבעות
  • היי אני מכירה עשרות סיפורים של בנות עם שחלות פוליציסטיות שנכנסו להריון ,
    ההמלצה באישית שלי היא :
    חשוב מאוד בשחלות פוליצסטיות! (קשור לנושא של תנגודת האינסולין לכן התזונה היא כמו בסכרת)
    - להוריד פחממות דלות, קמח לבן, סוכר לבן
    - 6 ארוחות קטנות ביום
    - פחמימות מורכבות עם מזונות עשירים בחלבון ושומן טוב

המון רוגע ,
    בהצלחה

אשמח לסייע לך אם את מעוניינת צרי עימי קשר ב [email protected]
  • היי מותק
    אני פוליציסטית שנים לקחתי גלולות כדי לקבל מחזור באופן סדיר, כשהפסקתי לא קיבלתי מספר חודשיים, כשרציתי להיכנס להריון פניתי מיד לרופא פוריות שסייע לי באמצעות טיפול, אחרי הלידה המחזור היה סדיר פחות או יותר ונקלטתי באופן ספונטני.
    ל5% מהנשים יש שחלות פוליסטיות מדובר בתסמונת בעלת מאפיניים רבים ובדרגות שונות, ישנם פולציסטיות שנכנסות להריון ללא כל עזרה וישנן שזקוקות למעט עזרה.
    תבצעי בדיקות פרופיל הורמונלי (את צריכה הפניה ולעשות אותם בין היום ה3-5 למחזור) ותעשי אולטרסאונד ותתיעצי עם רופא שאת סומכת עליו ותוכלי לקבל תשובה מדויקת יותר ששתואם למצבך.
    בהצלחה

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • גם אני פוליציסטית
    הייתי מקבלת פעם בחצי שנה
    "אתה הדבר הכי טוב בעולם...
    הדבר הכי טוב בעולם הזה,
    אהבת חיי ,
    הרגש שבי
    איך הכל השתנה שפגשתי אותך......"

• היי
    גם לי יש שחלות פוליציסטיות ויש לי בבית ילדה מקסימה בת שנתיים ושמונה חודשים.
    הכל אפשרי בימינו, ואת תצליחי להיכנס להריון והכל יהיה בסדר.

• הכרתי סיפור-כזה!!! הייתי בזמנו בפורום מנסים,כשנה וחצי..
    יצרתי קשר עם מישהי,שהיו לה שחלות פולי',והייתה חייבת לקחת כדורים..
    הרופא נתן לה עוד כדורים נוספים,ומשלא הצליחה ,רצה להעביר אותה לשלב-הבא,זריקות..היא החלה לפחד,שזה באמת מתחיל להיות על-אמת טיפולי-פוריות..
    הפחד שלה היה שלא תצליח,בלעדי טיפולים...היא הייתה כולה בת 26/7,צעירה..(ואני אז כבר הייתי לקראת ה-34).

לי באותו הזמן גם איבחנו שחלות כאלו,אבל לדעתי,אני מקווה שזה היה תגובתי..כי פשוט לצערי בעיקבות-ההפלה שעברתי,לא היה לי אף מחזור,ביוץ,שלא לדבר על זקיק-מוביל,אז ברור שיהיו מלא זקיקים-קטנטנים..
    התחלתי ללכת לעיסוי-תימני מסורתי,להאמין (משהו שהיה חדש לי),גם בעלי החל לקוות לטוב (ללעוס-גת), התקרבנו פשוט לשכנים תימנים מסורתיים,שעברו ניסיונות בחייהם,אך היו עם חיוך לחיים,וככה רצינו בדיעבד,להיות כמותם..

הייתי משתפת אותה בזה,ואז בהשראתי היא הכירה "במיקרה" (אומרים שאין מיקריות בעולם), בחורה-דתייה בתור לרופא-נשים שלה,זאת הפנתה אותה לרבנית,שיחות-בטלפון,מקווה,כדורים רק למחזור,והופ נקלטה-טיבעי!!!!!!!!!

ראיתי שזה ממש משפיע עליה,הגעתי בעיקבותיה גם למיקווה-היה מדהים,נקלטתי להיריון-כימי (שמייד נספג),אך זה היה האות מבורא-עולם,שאני יכולה להיקלט טיבעי (רק שזהו כבר היה ההיריון-השני החלש,שלא מחזיק מעמד)...
    זה היה סימן בשבילי,שהגוף יכול להיקלט שוב..אחרי שנה+ מסיבוכי-הפלה שעברתי..
    והשאלה-השנייה שנותרה לי זה אחך לחזק את ההיריונות-הבאים??
    אז כמובן: סידורים (מלא דברים שנידחו בבית),תזונה,ספורט,אמונה,חליטות-תה סיני מאייל-פוליטי מצפת..וגם הנס קרה לנו במהירה!!!!

בקיצור,אפשרי להיקלט טיבעי,זה לוקח זמן (שאני קיצרתי לעצמי אותו עם הטיפול-המשולב של החליטות-תה+תזונה+ספורט+אמונה)..
    ואפשר להיקלט-טיבעי גם אם לוקחים רק את הכדורים למחזור.
    במה שתאמיני,כך יהיה!!!
  • גם אני פוליציסטית

כשגיליתי התייעצתי עם הרופאה שלי והפסקתי לקחת גלולות - הרי מה הטעם למנוע הריון שגם ככה אין סיכוי להיכנס להריון באופן טבעי.. אחרי חצי שנה גיליתי שאני בהריון! למרות שההריון היה בלתי צפוי ודי עירבב לי את הקלפים באותה התקופה, כאן בפורום זה בהחלט נחשב להצלחה...

היום, ארבע שנים אחרי, לא נשאר דבר מה"פוליציסטיות", המחזור סדיר כמו שעון שווייצרי, והריון נוסף לא ממהר לבוא...

ככה שאין חוקים מוחלטים, ואנחנו בני האדם רק חושבים שאנחנו מנהלים כאן את הכל. אבל לקב"ה תוכניות משלו: ואם זה לפי התוכניות שלו הגיעה שעתך לזכות בילד מתוק משלך - זה יקרה גם עם שחלות פוליציסטיות, עם גלולות וקונדום גם יחד...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה