מי מבקרת את ענת וניב בימים הקרובים ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהמשך לעצתכן ..... שיניתי את הכותרת:

שוחחתי עם ענת הבוקר, כהרגלה נשמעת לי תשושה אך חזקה. אמרה שניבו'ש קצת יותר טוב אבל כל הזמן עוד בדיקות ועוד בדיקות.

אני צריכה עזרה ממישהי מכן....

קבלתי ישירות מד"ר פישר 2 ארגזים מלאים במגבונים עבור ניב ועוד ארגז עם סבון נוזלי. מעבר לזה הגיעו אלי בגדים, צעצעוים ואפילו מזומנים. אני רוצה להביא לענת את כל הדברים אבל לא אוכל לסחוב לבד, מה גם שאני לא רוצה להכנס לביה"ח עם יונתן.

אז בנות שוב אני פונה...

שרון - איתך כבר דיברתי חזרי אלי אם את מחר בבית במהלך הבוקר אני אוכל להקפיץ לך את הדברים - או מישהי אחרת שיכולה לעזור לי להעביר א כל הדברים הנהדרים שנאספו מכל הלב עבור ניב וענת המדהימים !!!!

תודה,
    קרן
2 תגובות
עמוד 1
  • הרגע עניתי לך בשירשור הקודם,
    אבל אעדכן שוב .
    חזרתי מהם ברגע זה וחבל אם הייתי יודעת הייתי עעוברת דרכך.
    אני כמעט כל יום שם כך שבשימחה אאסוף ממך ואביא לה בשמך.
    שלחי לי את הטל' למייל [email protected]

• תודה. שלחתי לך במייל.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה