שאלה קטנה -חסכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    רציתי לשאול לגבי תוכנית חסכון לקטנים, מתי פותחים אחד כזה ומה כדאי לקחת בחשבון (לגבי תנאים, הטבות) תודה רבה רבה
13 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג... לשני יש קופה בחדר מאז שנולדה וכל פעם שיש לנו שקלים או "כסף מיותר" זה הולך לקופה... לפני כשנה וחצי רכשנו כסא בטיחות לאוטו עבורה עם הכסף שחסכנו.... אבל אני מניחה שלא זה הוא סוג החיסכון שציינת
  • אנחנו עשינו לשתיהן כשנולדו - חיסכון קטן. אין לנו הרבה כסף = אבל זה חשוב......

מה התנאים? היום לא מציעים לך הרבה בבנק וגם התשואה לא מי יודע מה....
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אנחנו עשינו לבני , אני אפילו זוכרת שזה היה למחרת הברית . בהתחלה הכפלנו סכום הקיצבה , בנתיים זה גדל לסביבות 400 ש"ח בחודש. בבנק שלנו זה נקרא חיסכון בר-מצבע.
    בגלל שאני מהתחום , אז לפני 5 שנים היה מומלץ לפתוח קופת גמל ל20 שנה , לפי חוק חדש את הכסף שהופקד בקופת גמל יהיה ניתן למשוך רק כאשר בעל הקופה יהי בן 60

http://www.holdthatpic.com/
  • אנחנו מאז שאוריה נולדה פתחנו לה קופת חיסכון בבנק שלנו...
    כל חודש המענק ילדים שמגיע לנו, נכנס ישר לקופת חיסכון...
    ואפילו חמי מכניס אוטומטית כל חודש סכום כסף
    ...

• טיפה אחרי שהקטן נולד אני ובעלי הלכנו ובררנו בכל מיני בנקים על תוכניות חיסכון. ללא קשר בדיוק התכוונו לעבור לבנק אחר כי לא היינו מרוצים מהבנק שלנו וזה יצא ממש טוב כי בבנק שהחלטנו לפתוח את החשבון החדש הציעו לנו תוכנית חיסכון מצויינת לילד שבה אנחנו מפקידים כל חודש סכום קבוע.
  • כשלינוי נולדה עשינו חסכון בר מצווה, אנחנו מכניסים כל חודש 200 ש"ח (רובו זה מענק ילדים מביטוח לאומי). זה חסכון מעולה, כי מצד אחד את לא מרגישה את ה-200 ש"ח, ומצד שני יש לך סכום נאה בסופו של דבר.
    אחרי שנתיים כבר יש לה 5000 ש"ח

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • רפואה, משפטים, מנהל עסקים.. לי זה ממש לא משנה.. שתגדל להיות מלכת אנגליה מצידי.
    אני החלטתי לשים בקטנה כל חודש 100 ש"ח גם ככה אנחנו לא מיליונרים וחוצמזה שעוד מעט נולד עוד אחד וגם לו נצטרך לשים.
    אני יודעת שמי שפותח חשבון במזרחי טפחות החודש מקבל או מיני לפטופ או 1,500 ש"ח מתנה (אותם גם תוכלי להכניס לו לחיסכון אם תרצי...)

http://www.lhi.co.il/Dvir-Avar/
    הנה תראי.
  • אורטלוש
  • למה שאני אחליט בשביל ילד מה טוב לעשות בחיים ? תפקידנו לתת לו כלים כדי שיוכל להצליח בחיים ולרכוש מקצוע רציני . לבני יותר קל חחחחח 3 שנים מסרד הביטחון יממן לו בגלל האמא . בנתיים הוא רוצה להיות טייס , אבל בחור חכם - הוא רוצה להיות טייס אזרחי .

http://www.holdthatpic.com/
  • נכנסתם לתכנון המקצוע של הילד??

• חחחח
  • אז רגע רק אני לא החלטתי לגבי המקצוע, אולי בגלל שאני רואה יותר מדי האוס לאחרונה אני גם אלך על רפואה

עכשיו ברצינות, אנחנו גם לא מליונרים אבל רוצים להכניס לפחות 100 ש"ח כל חודש לכל אחד מהם בנפרד הבעיה היא שאצלנו בבנק ההטבות הן ממש על הפנים ואולי הוא לא יגלגל מליונים על ה200 ש"ח האלה אבל עדיין יחס קצת יותר טוב יכול להיות רעיון טוב
    ראיתי מישהי שכתבה פה על 1500 ש"ח וזה יכול להיות נחמד אבל לא באמת יש לנו עצבים להתעסק בניירת של המעבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה