גן הורים וילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חברות יקרות,
    מה שלומכן... אז כן לאחרונה לא כ"כ יצא לי להיות כאן וכמה שזה מבאס אותי אני מניחה שרק אתן יכולות לדעת.... אז התגעגעתי לכולכן ואני קוראת וקוראת ומגלה שפיספסתי כ"כ המון .. אז ראשית כל המון המון מזל טוב לכל היולדות לאחרונה- מאחלת לכן רק בריאות אושר ונחת מהקטנטנים.
    ובאשר אלינו- אז ככה שירה ואייל מתוקונים אהבת חיי יחד עם הבעל המקסים- יש לנו משפחה שאני הכי אוהבת בעולם- תודה לכם על היותכם אתם ועל אהבתכם האין סופית אוהבת אתכם המון!! אתם האושר של חיי..
    אתן מוזמנות לראות תמונות של שירה ואייל בפיסבוק-
    http://www.facebook.com/album.php?aid=115263&id=767752205

http://www.facebook.com/album.php?aid=115267&id=767752205

אז אתן בטח שואלות מה הקשר בין הנושא של ההודעה להודעה עצמה...
    אז ככה לאחרונה לאחר שהחלטתי סופית להתפטר מהעבודה ולהשאר בבית עם שירה ואייל יחד.. חיפשתי איזשהי מסגרת של מפגש בוקר עם הורים וילדים ומאחר וקיימים מס' מצומצם של גנים שכאלו ובעלויות פשוט הזויות .. החלטתי ליזום ולהקים אחד שכזה בעצמי... ובעלויות שוות נפש אני מקווה שלכל אחד ואחת.
    אז יקירותי אחלו לי בהצלחה- והנה ברשותכן אפרסם גם כאן.. (אני מעתיקה את המודעה בדיוק כפי שפורסמה... ולכן הפרטים אולי יחזרו על עצמם)

שלום רב,
    שמי סיון הנני אמא ל-2 קטנטנים מתוקים.
    בתי בת שנתיים ובני בן 3 חודשים. לאחר שהפכתי אמא לשניים, החלטתי לעזוב את מקום עבודתי (הנני מגיעה מתחום החינוך לגיל הרך), ולגדל בשנה הקרובה את 2 ילדי ולהנות מהקשר עמם! יחד עם זאת החלטתי להקים גן עבור הורים וילדים- במודיעין, המיועד לאמהות בחופשת לידה או אמהות לילדים גדולים יותר (עד גיל 3)- ומטרתו חיזוק הקשר עם הילד, הכרת המסגרת החברתית והכרת המסגרת הגנית.
    אמהות לפעוטות- הנכן מוזמנות למפגש חד שבועי (למעוניינות ייתכן ונוסיף עוד ימים בהמשך ) של כיף חווייה משחק ויצירה עם הקטנטנים.המסגרת מקיימת סדר יום הדומה לגן והכולל ארוחת בוקר,מפגש, שעת יצירה, ומשחק חופשי.
    כל המעוניינות בפרטים נוספים מוזמנות לפנות אלי במסר (כאן באתר דרך המייל) ואחזור אליכן.
    יום נפלא לכולם!!
    אז לכל המעוניינות אשמח לנדב פרטים נוספי צרו עימי קשר דרך המייל!!
    וחברות יקרות אשמח מאוד לשמוע דעתכן על הנושא, המלצות הערות והארות ייתקבלו בברכה!!
    לילה מקסים לכולן
    נ.ב
    אחחחחחחחחחחחח כמה טוב לחזור הבייתה
9 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה
  • נשמע אחלה רעיון
  • היי מה המייל שלך?
    אולי אני יצטרף עד שאני יחזור לעבודה]

]
  • נשמע מצויין שיהיה לך בהצלחה!!!!
  • שיהיה לך המון בהצלחה יקירתי
  • בהצלחה יקירתי
    חבל שאני לא גרה במודיעין הייתי מצטרפת בכיף
  • איזה כיף יקירותי תודה רבה על הפרגון!!
    חיים שלנו אמא ואבא מאוהבים בך!!
    תפילה קטנה אישית...
    ליושב שם למעלה-תן לכולנו את הכוח להיות מאושרות בחלקנו אופטימיות וסבלניות , הצלח דרכנו ונסיונותינו, ושלח ברכה עלינו, אמן.
  • כיף לשמוע אותך מאושרת
    בהצלחה
  • בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה