צריכה את עזרתכן - בעיית קרישיות יתר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבקשה עזרתכן בנות - עשיתי בדיקות לקרישיות ויצא לי
    35- 22 Sec 39 LAC-SCREEN-RVVT
    ערך 39 כשהנורמה היא עד 35 - הבנתי שזה באמת גורם להפלות לפני שנצפה דופק - מה זה??? האם ניתן לטפל ולהבטיח שהריון הבא יהיה תקין?????

אני מאוד בלחץ ונפגשת עם הרופא להפלות רק בעוד יותר משבוע - כל תשובה שיש בה מעט מידע תעזור לי - תודה!!

גם יצא ש:

38.0- 26.0 Sec 37.9 PTT(FSL)
    גבוה מאוד - מה זה אומר?

בפורום טחא ענה לי ד"ר שזה יכול להסביר הפלות ושיש פתרון - מישהי מכירה?
10 תגובות
עמוד 1
  • הי יקירה,
    אני אמנם לא מכירה אבל אני יודעת שהפתרון מאוד פשוט בצורה של כדור.
    אני חושבת שזו סיבה לשמוח כיוון שברגע שתפתרי את הבעיה תוכלי לעבור הריון תקין ושלם.
    המון בהצלחה!
  • כיופיתפית ---

מה שלומך?
    איך המרגש? איזה שבוע את (איזה כיף לשאול את זה)
  • היי גריזילדה...
    אני מהפורום תמיכה. אני בהריון שבוע 29+
    גם לי יש את בעית הקרישת יתר אשר גרמה לי להפיל 3 פעמים ברצף (לפני ההריון הזה) אומנם לפי מה שתיארת נראה לי זה סוג אחר של המחלה אצלי (משהו הקשור בפקטור 5 ליידן היטרו זיגות- משהו כזה) אבל בסופו של דבר הטיפול הוא אחד. הומלץ לי להתחיל להזריק קלקסן מיד עם בטא חיובית ואכן כן ההריון הצליח בעזרת הקלקסן והנה אני באמצע חודש שביעי תודה לאל.
    מקווה שיצליח לך ושתיקלטי להריון מושלם ותקין אמן

[]

[]

• אוי - תודה רבה!!!!!!!

כן , אני אראה את הרופא שבוע הבא וננראה מה הוא ימליץ לעשות
    איזה כיף לך - זה כבר ממש תינוקון בעזרת השם - שיהיה לך המשך הכי משעמם בעולם!!
    אל תיעלמי לי לבינתיים

תודה!
  • היי מותק
    זה מעודד לשמוע שנמצאה הבעיה כי שהבעיה ידועה ניתן לפתור אותה, ידוע שבעיות קרישה גורמות להפלות חוזרות ולסיבוכים במהלך ההריון, עם זאת יש
    פיתרון קל ופשוט לבעיות קרישה הוא בד"כ שימוש בכדור אספירין ו/ או בזריקת קלקסן מזרק קטן מוכן לשימוש במינונים שונים (הנקבעים על פי המשקל), הזריקה ניתנת SC בבטן באזור המותניים, ולעיתים בירך.
    הקלקסן ניתן מניעתי מבטא חיובית עד תום הלידה ולעיתים עד חצי שנה לאחר מכן,
    זהו מותק, ההריון הבא שלך יהיה מושלם.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • הי מותק,
    אני בסדר ברוך השם, מקווה שהכל טוב שם בבטן.
    מאוד מאושרת מצד אחד ומתה מפחת מצד שני (שהכל יהיה בסדר ותקין).
    כרגע שבוע 5 + 3.
    שבוע הבא אולטרה סאונד ראשון.
    כמובן שאעדכן.
  • תודה כולן על התגובות!!!
    איזה סרט זה כל העניין הזה ... יאללה - אני כבר מתה שנפתח את הפורום הזה כולנו עם תינוק בידיים ולא נזכור בכלל את הרגעים הקשים, האי וודאות, הזריקות, הטיפולים והריח במרפאות ..... - א מ ן !

אני לא אהיה כאן כמה ימים ואני ישר חושבת אולי אני אקח איתי את הנייד - פשוט מטורפת ...

שיהיה בהצלחה כולן - ושבעזרת השם חדשות טובות בלבד שיהיו כאן מעכשיו - אמן
  • היי
    אל תידאגי ניתן לטפל בקרישות יתר, עברתי 4 הפלות עד שעלו על זה אבל טופלתי בקלקסן וברוך השם יש לי היום 2 נסיכות מקסימות וכל ההריון היה תקין לחלוטין
    דודה שלי סובלת מקרישות יתר באופן הרבה חמור אז לה נתנו בתוספת לקלקסן גם אספרין והיא ילדה תינוקת מקסימה לפני 3 חודשים (עברה גם היא 3 הפלות)
    אז תהיה אופטימית
    טילי
    [
    אופטימיות וחיוך וזה יצליח
    ]
  • גריזלדה יקרה, אני שמחה לשמוע ממך, את נשמעת מעודדת מאוד..

זה מבורך ביותר שנמצאה הבעיה, כי אז אפשר בקלות לטפל.

אין לי ספק ההריון הבא שלך יהיה מושלם בעזרת ה'!
  • תודה בנות,

זה מעודד לשמוע שיש טיפול לקרישיות. אני שמחה שלא עברתי עוד הפלה לפני הבדיקות (2 זה מספיק לדעתי).
    אני מאוד ממליצה למי שעברה הפלה , אפילו "רק" אחת , לבדוק את הנושא - אפילו בפרטי (בלי "טובות" למיניהן מהרופאים שלנו...) ובלי צורך לעבור את הדבר הכל כך קשה הזה.
    טוב, נשתמע - שיהיה שבוע מצויין לכולנו!

נשיקות לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה