תודה לכן, אתן באמת מקסימות (בדיוק כמו שחשבתי במשך השנתיים האלה שאני קורת מדי פעם בפורום)!!! ממש חיממתן את ליבי!

תודה על העצות ועל ההמלצות! דר' גדעון פייט זה בדיוק מי שחיפשתי!

(תודה, שירן). פעם לפני שנה בערך רופאת המשפחה שלי המליצה לי ללכת אליו אבל לצערי שכחתי את השם והפתק שהרופאה רשמה לי אבד... אני יודעת שזה נשמע ממש כמו "הכלב אכל לי את שיעורי הבית!", אבל זו האמת לאמיתה

כשהייתי צעירה ויפה בת 25 בערך רופאת הנשים שהייתי במעקב אצלה אמרה לי שיש לי שלחות פוליציסטיות ולכן אני אזדקק לעזרה רפואית כשארצה להיכנס להריון (הוי כמה בכיתי אז). ואז אני החלטתי שאם ככה אז אין שום סיבה שאני אמשיך עם הגלולות, הפסקתי ואחרי כחצי שנה של פטור מגלולות גיליתי להפתעתי שאני בהריון (ככה סתם, לא מתוכנן ולא צפוי). אחרי תשעה חודשים ילדתי תינוק שמנמן קטן וכשהוא היה בן שנה התחלתי לקוות שעוד מעט זה יקרה עוד פעם.
אחרי שנה המחזור נהיה סדיר ומדויק להפליא ואת מקומן של התקוות חסרות הבסיס תפסו מאמצים אקטיביים ומסודרים להיכנס להריון שנמשכים כבר שנתיים...(יש כמה חברים של המשפחה שעכשיו בהריון כבר עם השלישי ואנחנו עדיין עובדים על השני)... אפילו המתוק הקטן שלי כל פעם שהוא רואה תינוק אומר: "אמא, בואי נעשה תינוק", ואז אני צריכה להסביר לו שזו לא בדיוק העבודה שלו

.
האמת,לראשונה בכל התקופה הזו ה

מתעכבת לבוא. הייתי צריכה לקבל ב-4 לחודש, עשיתי בדיקה ב-3 (חסרת סבלנות שכמוני) והיה שלילי, אבל היום כבר ה-8 והגברת מתעכבת וזה מוזר...
אולי, בעזרת השם, החודש זה יקרה...ואם לא, אז נראה לי שמצאתי כאן בית חם והחודש התסכול יהיה יותר נוח