היי, אני חדשה כאן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, לכולן!

אני חדשה כאן בפורום (בטח רואים לפי מספר ההודעות העלוב )

האמת, אני עוקבת אחר המתרחש בפורום כבר די הרבה זמן, והיום החלטתי לשבור את השתיקה כי כבר נהיה ממש קשה לשתוק ולא לגלות לאף אחד כמה זה קשה לנסות להיכנס להריון (באופן טבעי) במשך שנתיים שלמות וללא הצלחה! במיוחד לאור העובדה שאין קרוב משפחה אחד משני הצדדים שלא מתחיל את השיחה ב"נו מתי גם לכם יהיה ?","אל תשכחו להוריד את הפיג'מה בלילה!", "אולי של ... יעשה גם לכם חשק" וכדומה. ובכל פעם אנחנו ממציאים איזה תירוץ מפגר אחר ובכל פעם נשברים מבפנים..אנשים, מה עם קצת טקט!?

בכל אופן,היום אחרי 24 מחזורים של עבודה, תקווה, ציפייה והתרסקות טוטאלית בכל 4 לחודש, אני החלטתי להצטרף ולבקש עזרה והכוונה: האם אתן יכולות להמליץ לי על רופא נחמד ומקצועי באזור רמת גן (קרית אונו, פתח תקווה-אני לא בררנית גדולה) או כפר סבא (הוד השרון, רעננה)?

תודה מראש
    נ.ב. ובבקשה תהיו , אני ממש זקוקה למקום שבו יבינו אותי...
9 תגובות
עמוד 1
  • באמת קשה להתמודד עם זה לבד...המרחב של הפורום הזה וגם הפורומים השכנים מעניקים תמיכה גדולה, אני מאחלת לך שהות קצרה.

אני מניחה שמי ששואל, שואל בעיקר ממקום טוב, ברור שלא תמיד זה המצב. אם לא מתאים לכם לשתף פשוט תענו כרגע זה לא רלוונטי בתקיפות ואני מקווה שיקלטו את המסר לא להציק.
    אני מאוד מאוד מבינה אותך זה שורט את הלב, ההערות האלה, אנשים בכלל לא מעלים על הדעת מה אנחנו עוברות...
    בערך אחרי שנה שבה לא מצליחים להכנס להריון מתחילים עם בדיקות סטנדרטיות כמו: פרופיל הורמונלי, בדיקת זרע מעקב זקיקים (לראות שאת מבייצת), בהמשך המשך עושים לפעמים צילום רחם, מאוד תלוי מה מגלים, תלוי גם ברופא יש רופאים עם גישות שונות, זה גם תלוי בכם בני כמה אתם וכמה תלחצו או לא להתקדם בבדיקות.

אני לא יכולה לעזור לך אם רופא אני לא מהאזור,אני בטוחה שמישהי מהאזור תוכל להמליץ לך על רופא טוב, חשוב שזה יהיה משהו גם מקצועי וגם נעים.
    שילווה אותכם בסבלנות בתהליך.

יש כאן הרבה מאוד נשים תומכות ומקסימות שתומכות האחת בשנייה, אני מאחלת לך שתחווי את זה גם.
    את מוזמנת לשאול כל שאלה שיש לך

אמונה אמונה אמונה
  • ברוכה הבאה.
    באיזו קופת חולים את?
    אם את במכבי אז אני אישית מטופלת אצל גדעון פייט בפ"ת.
    ממליצה

• היי מותק ברוכה הבאה
    כתבת כל כך יפה ונכון, מקווה בשבילך שהפעם ה-25 תהיה אחרונה להמ-ון זמן.
    אני מטופלת אצל ד"ר גירטלר במרפאת בריאות האישה בת"א, אולי קצת רחוק לך אבל שווה.
    בהצלחה
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • ברוכה הבאה מתוקה... מקווה בשבילך לשהות קצרה במיוחד...

אני מבינה אותך מאוד, מכירה את כל הנשמות הטובות שדואגות להזכיר שלכם אין תינוק.. ונו.. מתי תתחילו לעבוד על זה.. ואתם לא נהיים צעירים מיום ליום ומה עם קצת נחת להורים שלכם הם רוצים נכדים וכהנה וכנהנה וכהנה...

חייבים להיות חזקים, חייבים! אל תדאגי יקירה.. יגיע גם היום שלכם.. ואת תכנסי להריון עגול ויפיפה ותלדי את הבונבונים שלך.. הרי ברור שזה יגיע.. זה רק עניין של זמן... וזמן.. זה לא בידים שלנו, בשביל זה יש בורא לעולם שמנהל את הכל ביד רמה ועושה עבודה טובה בזה.

אנחנו מנסים בערך את אותה תקופת זמן (יותר משנתיים), שנה ראשונה נסיונות טבעיים ובשניה טיפולים.. ואנחנו מחכים ל"כן" האלוקי שייתן את האישור להריון...

בוודאי שבדרך אנחנו נתקלים במילים/משפטים.. ונשמות יקרות, שלא כל כך מבינות שלא הכל בידיים שלנו, כולם כל כך בטוחים שאנחנו מנהלים את העולם.. מי שרוצה תינוק פשוט יביא... ומי שרוצה להיות עשיר, מי שרוצה להיות.. ומי שרוצה להיות... הכל נורא פשוט אצל אחרים, ולאנשים חסרה הרגישות... תתחזקי בתוך תוכך.. ותראי את השיעור העצום שיש לך כאן...

אני לא יכולה להמליץ לך על רופא מהאיזור, אני לא מכירה, אבל אני יכולה להמליץ לך על רופא כל בשר, תפני אליו ותבקשי ובוודאי שתפילותייך לא ישובו ריקם!

בעזרת ה' את תבשרי לנו בשורות טובות! זה בטוח!
  • היי
    קודם כל, ברוכה הבאה לפורום
  • קודם כל הגעת למקום הנכון,
    פה את יכולה לשפוך את הלב, לקטר ולבסוף גם לשמוח בהריונך ובהצלחה....
    מתי שרק תרצי....
    לדעתי כל רופא פוריות באזור מגורייך יכול לעזור, כי כמו שכבר אמרו לך,
    בהתחלה יש בדיקות כלליות שחייבים לעשות (פרופיל הורמונאלי, בדיקות דם, ובדיקות זרע לבעלול)....
    וזה כל רופא יכול לתת לך (רופא פוריות)....
    אח"כ בהמשך...במידה ותצטרכי להתחיל טיפולי פוריות תוכלי יותר לברור את הרופאים....אף על פי שהזרעות (הוא הטיפול הראשוני שתוכלי לקבל) הוא טיפול קליל יחסית וכל רופא יכול לבצע אותו....
    מאחלת לך המון המון בהצלחה...

ולגבי הנודניקים מסביב...פשוט שימי פס....
    אני כבר עם ילד אחד, ויכולה לספר לך שזה לא מפסיק....
    "נו, את לא רוצה עוד אחד?"
    "נו, מתי תעשו אח או אחות ל...."
    "נו ממל'ה, הרכבת לא תחכה לך...."
    ויש עוד מלא כאלה.....
    פשוט צריך לשים פס, ולענות: "כל דבר בעיתו"
    כי זה באמת ככה,
    ואני מבטיחה לך שגם את תיהי בהריון
    [
  • בהצלחה מתוקה
    הלוואי ובקרוב תיסתיים העבודה שלכם על
    לפחות למשך 9 חודשים...
  • תודה לכן, אתן באמת מקסימות (בדיוק כמו שחשבתי במשך השנתיים האלה שאני קורת מדי פעם בפורום)!!! ממש חיממתן את ליבי!

תודה על העצות ועל ההמלצות! דר' גדעון פייט זה בדיוק מי שחיפשתי! (תודה, שירן). פעם לפני שנה בערך רופאת המשפחה שלי המליצה לי ללכת אליו אבל לצערי שכחתי את השם והפתק שהרופאה רשמה לי אבד... אני יודעת שזה נשמע ממש כמו "הכלב אכל לי את שיעורי הבית!", אבל זו האמת לאמיתה

כשהייתי צעירה ויפה בת 25 בערך רופאת הנשים שהייתי במעקב אצלה אמרה לי שיש לי שלחות פוליציסטיות ולכן אני אזדקק לעזרה רפואית כשארצה להיכנס להריון (הוי כמה בכיתי אז). ואז אני החלטתי שאם ככה אז אין שום סיבה שאני אמשיך עם הגלולות, הפסקתי ואחרי כחצי שנה של פטור מגלולות גיליתי להפתעתי שאני בהריון (ככה סתם, לא מתוכנן ולא צפוי). אחרי תשעה חודשים ילדתי תינוק שמנמן קטן וכשהוא היה בן שנה התחלתי לקוות שעוד מעט זה יקרה עוד פעם.

אחרי שנה המחזור נהיה סדיר ומדויק להפליא ואת מקומן של התקוות חסרות הבסיס תפסו מאמצים אקטיביים ומסודרים להיכנס להריון שנמשכים כבר שנתיים...(יש כמה חברים של המשפחה שעכשיו בהריון כבר עם השלישי ואנחנו עדיין עובדים על השני)... אפילו המתוק הקטן שלי כל פעם שהוא רואה תינוק אומר: "אמא, בואי נעשה תינוק", ואז אני צריכה להסביר לו שזו לא בדיוק העבודה שלו .

האמת,לראשונה בכל התקופה הזו ה מתעכבת לבוא. הייתי צריכה לקבל ב-4 לחודש, עשיתי בדיקה ב-3 (חסרת סבלנות שכמוני) והיה שלילי, אבל היום כבר ה-8 והגברת מתעכבת וזה מוזר...
    אולי, בעזרת השם, החודש זה יקרה...ואם לא, אז נראה לי שמצאתי כאן בית חם והחודש התסכול יהיה יותר נוח

• נשמע שקרה לך נס בפעם הראשונה... ונכנס להריון באופן טבעי..
    אני מאחלת לך הריון שני בקרוב מאד ולכולנו בע"ה
    תשועת השם כהרף עין !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה