דרוש חיבוק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות אני צריכה חיבוק....... אני ממש מתחילה להלחץ, להתרגש, לקבל פרפרים לא יודעת נתקפתי פחד מהלידה פתאום (טבעי , לא???) לא מפחיד אותי מה יהיה אחרי איך אני יסתדר עם תינוק שרק נולד ותינוקת בת שנתיים ולבד!!! (קצת מפחיד, בעצם גם..) אבל הלידה אמא'לה למי יש כוח פיזי ונפשי לעבור את זה שוב.... זה כואב!!!
16 תגובות
עמוד 1
  • כמה אני יכולה להבין אותך
  • שולחת לך המון
    ]

]
  • יהיה בסדר מאמי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • חיבוקיייייייייייייייייי ענקי

• האמת היא שעם אפידורל אין מה להילחץ מלידה .
    מאחלת לכל ההריוניות הריון קל ולידה כמו שלי (קלילה).
  • בלידה של ליאני עשו לי זירוז בשבוע 37 ונתנו לי כדורים כדי לזרזו אז היה לי פתיחה של אצבע וחצי .. פה רוצים לזרז גם בערך בשבוע הזה ובנתיים אין שום פתיחה..(עוד מוקדם אבל אז היה לי כבר בערך בשלב הזה אם אני זוכרת נכון...) אז אני מתה מפחד שיעשו לי זירוזים עם בלון ולא יודעת מה עוד......

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...

• אני כ"כ מבינה אותך, לי היתה לידה מאוד קשה עם דניאל (3 ימים זירוז, ללא אפידורל ובסוף לידת מלקחיים
  • כולןם עוברות את זה

יהיה בסדר - לידה שנייה כמעט מיד יותר קלה ויותר מהירה
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • למה זירוז כי אני יודעת שיעשו לי... אמרו לי כבר ההריון שלי מתוסבך אני מטופלת בהריון בסיכון.. גם אצל ליאן זירזו בשבוע 37 וגם פה אמרו לי כנראה בשבוע 37 אני מקווה למשוך עד 37, 38 תאמיני לי..... ואז הייתה לי פתיחה משלב מוקדם אני לא זוכרת בדיוק מתי ניראה לי כבר בשבוע 34 , 35 הייתה לי פתיחה של אצבע וחצי אז אני מקווה שלקראת הזירוז גם תיהיה פתיחה קלה
  • אם אני זוכרת נכון, יש לך בעיה של קרישתיות יתר, נכון? בגלל זה הזירוז?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • כבר אמרו הכל פשוט קבלי
    ובהצלחה
  • היי
    אני באותו מצב ממש לחוצה מהלידה ומאיך אני יסתדר עם שני קטנים והכי מפחיד שעד עכשיו הייתי בהכחשה לגבי ההריון ופתאום אני מעכלת את ההריון ואת העובדה שהלידה כבר די קרובה והזמן עובר מהר אני כבר בשבוע 29 ויודעת שאני לא יספיק לעצום עניים וזה כבר יגיע ואני ממש מפחדת...

אוהבת
    מיכל
  • יש איזה משהו בקרישיות לא הסטרי אבל יש לי לחץ דם מאוד גבוה.. וזה משפיע על תפקוד השלייה והעובר קטנטן ויש ירידה בכמות המים.. וחשש להתפתחות רעלת הריון ושישו ושימחו אצל ליאן היה לחץ דם גבוה וגרד בגוף ופחדו שזה התחלה של רעלת.. אבל יהיה בסדר נכון
  • אגב דברת על גרדת אצלי בשתי ההריונות בחודש 9 אני סובלת מגרדת נוראית
    וישר מפנים אותי לבית חולים לבדוק תפקודי כבד ומלחיצים אותי ובסוף זה סתם גרדת איומה
    שעוברת בלידה
    בכל אופן בהצלחה תקשיבי לעצמך החושים שלך יודעים הכי טוב
  • לוקיטה אני עשיתי בלון בלידה של אודיה ותאמיני לי שזה עדיף על כדורים או זריקה
    ועצה שאני מקווה שתזכרי אותה בלידה אם שמים לך בלון גם אם קשה לך תלכי ככה הבלון עושה את העבודה שלו יותר טוב ויותר מהר
    שתהיה לך לידה קלה ואני מקווה בשבילך שעד אז תהיי עם פתיחה ולא תצטרכי שום זירוז בע"ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה