היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב כבר חודש הבטן מתרגלת לי התקשויות, שזה סביר והבנתי שזה צירים מדומים שהגוף מתרגל מוכנות ללידה ואני יודעת שאין מה להתרגש מזה ,רק שבשעה האחרונה לא ממש מדידה על השעון אבל די סדיר היא מתקשה ומרפה כל כמה ד' משהי עברה משהו דומה , יום ו' אני נכנסת לחודש 8? ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
7 תגובות
עמוד 1
תדירות גבוהה למדי. הייתי הולכת להבדק. לידות שניות מתפתחות מהר מאוד.
אבל זה לא מלווה בכאב או משהו סתם מתקשה לכמה שניות ומרפה כלום שום כאב או חוסר נעימות. כן את חושבת שיש צורך לרוץ להבדק? גם ככה בשביל להגדיר אותם כצירים אמיתיים צריך להרגיש כאב לא? לא שעברתי פעם צירים שאני יכולה לדעת מה זה כי היה לי קיסרי מוזמן, גם בהריון הקודם היו לי התקשויות הרבה רק לא זוכרת תדירות כזו ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
לי זה היה קורה אחרי פעילות מאומצת.....אני מקווה שאת שומרת על עצמך ולא משתגעת יותר מדי.......
אם זה לא עובר אחרי כמה זמן - אני הייתי נבדקת. לדעתי זה ברקסטונים המסנג'ר שלי: [email protected]
הלידה של רום התחילה גם ללא כאבים בבטן אלא עם נק' כואבת קטנה ממש בתחתית החזה. הגעתי למיון סתם כדי לבדוק כי היה לי ערב פנוי ומסתבר שיש לי צירים ופתיחה של 2- אחרי שעתיים וחצי ילדתי. תנסי לשתות ולאכול משהו מתוק לשכב על צד שמאל - אם זה לא עובר הייתי הולכת לבדיקה להסיר ספק- זה שבוע מוקדם מדי לקחת סיכון ללידת בית או משהו כזה...
נשמה, הלידה של הודיה התחילה לי עם צירים לא כואבים.. הם נהיו כואבים יותר ויותר ככל שעבר הזמן, אבל בכל זאת- הייתי בטוחה שישלחו אותנו הביתה כי כאב לי אבל חשבתי שצירי לידה כואבים יותר- והגעתי עם פתיחה מלאה... אל תלכי ישר למיון.. תלכי להיבדק או אצל אחות שנמצאת עכשיו במרפאה.. ויש מרפאות שפתוחות עכשיו.. או במרפאה שעובדת בלילה.. ( ברח לי השם..
ככה הלידה שלי עם יקיר התחילה היו לי התקשויות מאוד חזקות (בלי כאבים) ואחרי 5 שעות ילדתי... אני במקומך הייתי הולכת להבדק על כל מקרה.. תעדכני
אני היתי הולכת להיבדק..... --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי