טיפול במרפאת פוריות של מכבי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל בנות הפורום,
    אז אחרי 4 ניסיונות כושלים להכנס להריון עם איקקלומין בלבד (יש לי שחלות פוליציסטיות), קבלתי הפנייה למרפאת פוריות לצורך קבלת זריקות

איזה טיפול עושים עם זריקות? ואיך מתבצע המעקב? האם אצל רופא הנשים או המרפאה?
    האם מישהי מכירה את מרפאת הפוריות של מכבי בחיפה?

תודה ובהצלחה לכולנו
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    אני מטופלת במרפאת נשים של מכבי בת"א, אני מניחה שזה דומה מבחינת התהליך.
    בפעם הראשונה את נפגשת עם רופא פוריות ומקבלת פרוטוקול לטיפול, כולל מרשמים והפניה לבדיקות דם ואולטרסאונד.
    בד"כ מתחילים להזריק ביום השלישי-חמישי למחזורבשעות הערב ויש להקפיד להזריק כל יום באותה שעה, תתבקשי להגיע למעקב זקיקים ובדיקות דם כמה ימים לאחר תחילת ההזרקות, כדי לראות איך הגוף מגיב, המעקב מתבצע בין 7-8 בבוקר, יש רשימה על הדלת של הטכנאית מי שמגיעה נרשמת ונכנסים לפי התור, בצהריים מתקבלים תוצאות של בדיקות דם והאחות יוצרת איתך קשר כדי לעדכן לגבי המשך טיפול.
    כשיש זקיק מוביל בגודל של 18-20 מ"מ ורירית מעל 6 מ"מ את מזריקה אוביטרל שמתזמן את הביוץ ומתבקשת לקיים יחסים או להגיע להזרעה.
    הזריקות בד"כ מגיעות בעט ידידותי למשתמש, אחרי שתקבלי הסבר פעם אחת תראי שזה פשוט קל ונוח.
    זהו פחות או יותר הסיכויים בכל חודש הם 15-20% ובמצטבר 50-60% .
    בהצלחה
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • שיווה תודה רבה על האינפורמציה!!!!!!! אכן ממצה!!!!
    האם צריך לקבוע תור לבדיקות אולטרסאונד או שכל הקודמת זוכה?
    כמה סבבים של טיפול בזריקות אפשר לעשות?
    אני בכלל לא מקבל מחזור, אפשר להתחיל עם הזריקות ללא מחזור?
  • שיווה תודה רבה על האינפורמציה!!!!!!! אכן ממצה!!!!
    האם צריך לקבוע תור לבדיקות אולטרסאונד או שכל הקודמת זוכה?
    כמה סבבים של טיפול בזריקות אפשר לעשות?
    אני בכלל לא מקבל מחזור, אפשר להתחיל עם הזריקות ללא מחזור?
  • היי מותק
    לא ניתן להתחיל טיפול ללא מחזור, תראי את זה בתור "איפוס" של המערכת, הרופא יתן לך כדורים שנלקחים במשך 5 ימים ומביאים את הווסת כשבוע לאחר סיומם, הכדור גורם לרירית הרחם הישנה להתפרק. במהלך הטיפול ולצורך ההריון הגוף יבנה רירית רחם חדשה.
    בעבר נהוג היה להתקשר לקבוע תור לאולטרסאונד, היום כל הקודמת זוכה, וזה נראה לי עדיף, את באה נרשמת וכל אחת ממתינה לתורה, בזמן הזה לוקחים תור למעבדה נרשמים ומחכים במקביל.אני מגיעה כל בוקר כמה דקות לפני שבע ויוצאת אחרי הכל בשבע וחצי כך שאני מספיקה להגיע לעבודה בשעה 8 ומי שלא צריך לדעת לא יודע.
    למיטב ידעתי אין הגבלה על מספר הטיפולים, מה שכן יש כל סוגים שונים של חומרים (פוריגון, גונל F ועוד), אני מאמינה שתתחילי באחד מהשניים האלה ובתהאם לתוצאות יוחלט על המשך טיפול.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • שיווה - תודה רבה!!!!!!
    את מלכה!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה