לכל מי שהכניסה לפעוטון בגיל שנתיים ומעלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש זקוקה לעצות שלכן. אתמול הייתי עם בני שעה. היום שוב הגענו ואחרי כמה דקות הלכתי. המטפלת בערך אחרי 20 דקות התקשרה שהוא צורך ובוכה אימים. מה עליי לעשות שיקל עליו את הקליטה המהירה. אגב, הוא בן שנתיים וארבעה חודשים.

4 תגובות
עמוד 1
  • אני הכנסתי את הבן שלי בגיל שנה ו10 חודשים הוא בכה בערך חודשיים . אני חושבת שכדאי שתבדקי גם אולי משהו מציק לו בגן, תפתיעי אותם אולי הוא זקוק לתשומת לב ופשוט בגלל שהוא בוכה מתעלמים ממנו. כך זה היה עם הבן שלי ותאמיני לי אחרי שהבנתי שהיא מתייחסת אליו ככה ותפסתי אותה על חם, שבוע אחרי הילד כבר הפסיק לבכות. ואחרי חודשיים הוא היה בסדר גמור שם.
    שיהיה בהצלחה
  • חודשיים?????? אני צריכה תוך שבוע להרגיל אותו למסגרת. מקווה שה' יהא בעזרי וכל הקליטה תהיה הכי מהירה שיש.
    תודה שהגבת.

• אני שמתי את הבת שלי בחודש שעבר.היא תיהיה בת שנתיים וחצי החודש.הייתה יום אחד והיא כבר חודש בבית חולה.מיום שני היא התחילה גן אחר,קרוב לבית ועם פחות ילדים.פה לא נותנים להורה להיות עם הילד,שמים בבוקר,ואוספים בערב מהיום הראשון!!!היא בוכה כל בוקר שהיא לא רוצה ללכת בלעדיי.מה אני אעשה-אני מחפשת עבודה והיא חייבת להתרגל לגן,אז אולי עדיף להשאיר מהבוקר עד הערב ישר,ולאסוף אחרי הצהריים ולאט לאט להעריך את הזמן עד 5,או מתי שאת אוספת אותו.אפשר להפתיעה במשך היום,אבל עדיף שלא יראה אותך,גם לא הגננות,ככה תוכלי לבדוק מה הולך שם,אם הוא מקבל מספיק יחס,איך הוא משחק(אם בכלל)...

• הי,
    הבת שלי בת 2 וארבעה חודשים. עוד לא בגן אבל אני יכולה לתת לך טיפים מניסיון של חברות ושל מה שאני מתכוונת לעשות כשתלך לגן.

קודם כל להכין אותו לזה. להסביר לו מה זה גן שיהיה לו כיף - משחקים, חברים וכו'. להגיד שאמא שמה בגן נותנת נשיקה הולכת אבל תמיד תמיד חוזרת לקחת אותך. לדעתי, כדאי לפחות כמה ימים להישאר עם הילד כמה שעות (כל יום לפי איך שהילד מתנהג להוריד את משך הזמן שאת בגן - אבל זה בהנחה שהגננות מאפשרות את זה ולא מתעצבנות. אולי תנסי להסביר להם שקשה לו במיוחד ולכן הוא צריך זמן הסתגלות יותר ארוך).

להסביר לו לפני שאת יוצאת מהגן שאת הולכת ואת אוהבת אותו והוא ילד גדול ואיזה כיף לו וכו וכו והכי חשוב להדגיש שאת חוזרת לקחתץ אותו. בימים הראשונים כדאי שתקחי אותו מוקדם מהרגיל שלא יחכה מלא זמן עד שתבואי.

בהצלחה מקווה שעזרתי ! אני מתארת לעצמי שקשה לך. אני מכירה את זה מקרוב. אבל בסוף זה יסתדר. חשוב שתשדרי לו ביטחון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה