אפשר בבקשה שאלה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה בנושא האסטמה ואלרגיות:
    רציתי לשאול, ואני יודעת שזה מוקדם, אבל מאוד מסקרן אותי.
    אני אסמטית מבערך שאני זוכרת את עצמי, עוברת קשה תקופות מעבר, לפעמים יש התקפים, משאף על בסיס קבוע, לא יכולה הרבה להתאמץ ישר מתנשפת ומקבלת התקף אסטמה לפעמים,
    איך יולדים במצב הזה? האם זה מצריך קיסרי? או ששמים מסיכת חמצן, או משהו אחר? איך זה עובד?
    זה מאוד מסקרן....

תודה רבה
    [url=http://pregnancy.org.ua/]
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    ראשית , צריך לעבור, כבר בשלב , הזה הערכה ע"י רופא מומחה למחלת ריאות. יתכן שצריך להעלות את מינון התרופות הקיימות או להוסיף תרופות טיפוליות או מונעות שיביאו אותך במצב טוב לשלב הלידה. צריך כמובן שהצוות המיילד יהיה מודע למצב . בכל מקרה זו לא סיבה לניתוח קיסרי

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה