היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הפנו אותי להדסה אופטימל לגבי תוכנית תזונה לשחלות פוליצסטיות, האם מישהי שמעה על זה? אין לי בעיה של השמנה ולכן אני לא יודת אם זה ישפיע עלי... אשמח לדעת פרטים אם מישהי יודעת?
2 תגובות
עמוד 1
היי לא יודעת לגבי תוכנית תזונה לשחלות פוליצסטיות.... אני בטוחה שבפורום השכן של טיפולי פוריות בנות יעזרו לך, או אפילו פה... אבל רציתי להגיד בהצלחה בתהליך מחזיקה שהחודש תצליחי
היי... גם לי יש שחלות פוליציסטיות ואכן יש תזונה יעילה עבורן...
בנות עם שחלות פולציסטיות לתא יש עמידות לאינסולין ולכן מומלץ מאוד לקבל כדורים שנותנים בד"כ לחולי סכרת. הפחתה של סוכרים (אני הורדתי לגמרי מהתפריט שלי, פרט לפירות לא יותר מ2 ביום) הפחתה של פחמימות פשוטות שהופכות לסוכרים בגוף, קמח לבן וכד'.. אני אוכלת ביום 2 פרוסות לחם קל מלא- זאת כל המכסה שלי לפחמימות, אני הורדתי ירקות פחממתיים לגמרי, לא תפו"T, בטטה ודומים... המון פעילות גופנית, גם כדי להביא לזרימת דם טובה, וגם זה יעיל להוריד את רמת הסוכר בדם. הפחתה במשקל מסייעת מאוד, ואם את לא סובלת מעודף משקל, ינחו אותך בדיוק איזו תזונה מתאימה לך...