היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבוקר הבאתי את יערונת לגן. איך שהגננת פתחה את הדלת יערה ראתה אותה היא התחילה לצעוק לאבא (הוא היה באוטו) ושהיא רוצה הביתה ולא נרגעה. www.YaaraKatz.com
8 תגובות
עמוד 1
נשמע באמת הזוי מקוה שהגננת בסדר אי אפשר לדעת היום בכל אופן תסימו לב להתנהגות של הילדה בבית ובלילה אם היא לא מתעוררת בבכי זה בדרך כלל הסימנים שלא טוב לילדה הלוואי והכל רק דמיון והכל טוב
מאמי, טוב שנדלקות לך נורות, אסור לנוח אף פעם על זרי הדפנה "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
אני הייתי מחכה קצת ובודקת עוד כמה ימים איך יערה נכנסת לגן....אם זה ימשיך הייתי עושה בירור קצת יותר מעמיק אולי עם הורים נוספים ששמים לב לשינוי בהתנהגות של ילידהם מאז נכנסה הגננת החדשה לגן...שיהיה בהצלחה
תמיד צריך לעקוב
אני היתי בודקת עוד כמה פעמים מה קורה... בבוקר אם זה חד פעמי או ממשיך
אם ממשיך לבדוק למה זה קורה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני מסכימה עם ליאת!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים. ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תורידי את השאלטר של החשמל ממי... הילדה לא מכירה עדיין לא נוח לה וברוב המיקרים ככה מגיבים ילדים לגננת חדשה... וכן, כמו שליאת אמרה, אם זה ימשך בשבוע שבוע וחצי הקרוב ... יוסטון יש בעיה בין הילדה לבין הגננת. חשוב לבדוק איך מתקשרים אחרים איתה...]
אני לא הייתי עושה מזה עניין גדול, איך שאני רואה את זה מדובר בתקרית, זה לא אומר שגננת חדשה לא בסדר. היא כנראה לא מבינה, שילד מבין את המשפט בדיוק איך שהוא נשמע, ילד לא מבין ש"אני אוכל לך את היד", אומר בעצם ש"את כל כך מתוקה". אני נתקלתי בהרבה נשים שמשתמשות בביטויים כאלה כדי להגיד בעצם שילד מתוק.
מה שאני כן מסכימה איתך ועם רוב הבנות שאסור שעניין הזה יחזור על עצמו כי ילדה נבהלת, ואולי תפני את תשומת ליבה של גגנת הראשית לעניין ההתנסחות של הגננת המחליפה זה הכל