היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
השבוע הלכתי לקנות לאור מטרנה ושאלתי בחברה למה ההבדל הגדול בין מטרנה חלבית(57 ש"ח) לבין מטרנה מהדרין(45 ש"ח) ומסתבר שאין שוני כלל פרט לעובדה שמטרנה חלבית זה חלב נוכרי ומטרנה מהדרין זה חלב ישראל.
12 תגובות
עמוד 1
מאמי, גם אותי בהתחלה הטרידה השאלה, וגם לי אמרו שאין הבדל. רק שהסתכלתי על ההרכב, רשימה ארוכה ארוכה באותיות קטנות, ושם דווקא ראיתי הבדלים. אולי זה נובע משינוי החלב בלבד, אבל יש במהדרין יותר מלחם ויותר כולסטרול ופחות ויטמינים מכמה סוגים. אני החלטתי לא לקחת סיכון שזה לא קריטי (ראה ערך רמדיה) ולשלם עוד 5 שקלים נוספים. לאלה שזה קריטי המהדרין אין להם ברירה. לי יש.
מה ששולי אמרה... ולמה לקנות ב-57 ש"ח????????? זה בהחלט מחיר שערורייתי...
אם יש באמת הבדל אז שום כסף שבעולם לא שווה את זה טוב שאתן אומרות לי , ולמה 57 זה שערוריה כמה אתן משלמות על זה?
ידוע "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
אני קונה 49-52, תלוי אם יש מבצע.... קונים בד"כ בסופרסל דיל, ובמבצעים היכן שיש, מתי שיש.
אני קונה גג 53. זה כשצריך דחוף. בדרך כלל 50, 49
מלי, אבל ראית מה כתוב על האריזות? ההרכבים? יש עוד הבדלים. תראי פעם הבאה בחנות חבילה ליד חבילה. אין לי מושג מאיפה הם נובעים, אין לי מושג אם הם משמעותיים. אבל אני לא אהבתי את זה שבמטרנה אמרו לי שאין שום הבדל (חוץ ממקור החלב) ועל האריזה כתוב משהו אחר. אם היו מסבירים לי מאיפה באים ההבדלים, אולי הייתי מתרצה ומבינה שזה לא משמעותי. אבל לא כך הדבר.
אני נתתי לקטנה את המהדרין משלב 2 והאמת לא קרה כלום אז מה אם במהדרין אין את החיידק אל קזאי ואני לא חרדית או דתיה אבל היה חשוב לי כן מן ההתחלה לתת לילדה חלב ישראל וכן המהדרין בסופרפארם עולה 50 ש"ח והרגיל עולה 54-55 הבדל לא משמעותי. היום ההורים שלי קנו במגה עם הקניה לבית מטרנה במבצע 45 ש"ח (בקניה מעל 50 ש"ח)
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
השאלה בשורה התחתונה היא לא במחיר אלא אם יש הבדל משמעותי במרכיבים שחסרים במטרנה מהדרין או שאפשר פשוט להמשיך במהדרין?
לנוענ נתתי את המהדרין ואני לא רואה שהיא גדלה עם חסכים כלשהם "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
גם אני קניתי מטרנה 700 גר' ב- 45 ש' במגה. מבצע ממש שווה!! מותנה בקנייה מעל 50 ש', קניתי 4 פחיות, אולי אגש היום לקנות עוד . גם ההאגיס במגה עכשיו במבצע של 47 ש', ומגבוני האגיס- 2 ב- 38 ש'. אחלה מבצע!