אוף למה למה למה לא עשיתי את זה בזמנו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כש למדתי בבית ספר ואחיות ועזזבתי. למה עשיתי את זה? הייתי צריכה להישאר ללמוד. אמרו לי שפשוט נולדתי להיות כזאת.
    בת דודה שלי שהיא היום סיימה 39 שבועות התקשרי אליי בבוקר וסיפרה לי שיש לה כאבי ראש נוראים אמרתי לה שתשתה מים ותנוח. בצהריים היא אמרהלי שעדיין כואב לה הראש והיא מדדה לחץ דםבבית והיה 150/100. אמרתי לה שהיא תלך להיבדק בבית חולים כי זה לא בריא לא לה ולא לעובר.
    לפני שעתיים היא תהקשרה אליי והודתה לי על כך שאני התעקשתי שתלך כי בחדר לידה כעסו עליה למה היא לא באה לפניכן.
    מסתבר שהיה לה חלבון בשתן ולחץ דם קפץ ל160/120. פקעו לה את המים ועכשיו הי אמחוברת לעירוי עם זירוז. והיא לא מספרת לאף אחד שהיא בחדר לידה ורק אני יודעת.
    והיא לא היחידה שאני מכוונת ונכון. היו הרבה מקרים במשפחה שהיתיי אומרת מה לעשות וזה היה נכון.
    באסה שהיא רחוק. ככה הייתי הולכת להיות איתה. היא בעפולה.

5 תגובות
עמוד 1
  • עדיין לא מאוחר
  • אף פעם לא מאוחר ללמוד . עם ילדים קצת יותר קשה אבל אפשרי עם מאוד רוצים .
    בהצלחה!
  • אחרי שסוף סוף סיימת את התואר ?
  • לא נורא לא צריך לבכות על חלב שנשפך.
    ובקשר לבת דודתך שיעבור לה בקלות ולידה קלה
  • תודה בננות. רק לפני כמה דקות הייתה פתיחה מלאה והיא התחילה ללחוץ. כל הלילה הייתי עם העדכונים. באסה כי היא בעפולה ואני באשקלון. אז כל הלילה היינו מתכתבות. והיתיי אומרת לה מה לעשות מתי לבקש אפידורל וזה. עכשיו היא אמרה שיש פתיחה מלאה אז אמרתי לה יאללה לעבודה תתחילי ללחוץ תני לו לצאת.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה