שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי שלום
    אני לוקחת איקקלומין עקב שחלות פוליצסטיות.
    החודש קיבלתי ווסת 10 ימים אחרי לקיחת האיקקלומין. לי זה נראה מוזר כיוון שלמיטב הבנתי הביוץ מתרחש 5-12 יום לאחר סיום לקיחת האיקקומין.
    חשוב לציין שהרופא נשים שלי לא עושה לי מעקב - זה תקין??? הציוד שלו מיושן וכל בדיקה נדרש ממני לנסוע כ45 דקות לב"ש.
    הרופא הקודם שלי עשה לי מעקב צמוד וככה הצלחתי להרות בנסיון השני עם האיקקלומין.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אם מדובר ב 10 ימים לאחר סיום האיקקלומין , זה קצר אבל סביר. אם ב 10 ימים מתחילת האיקקלומין זה מאד קצר, ויתכן שלא מדובר בוסת או שהאיקקלומין נלקח לא בזמן הנכון.
    בעיקרון , אני מעדיף תמיד מעקב מסודר אחרי איקקלומין גם אם זה מחייב טרחה גדולה יותר.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה