בבקשה עוד שאלה על אסטמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני סובלת מואד מאלרגיה, בעיקר ומאסטמה, אפילו נגיד אתמול בערב חטפתי התקף אסטמה, אני מאוד מודאגת מהמצב כיוון שלרוב אני מאוד מנוזלת ובקוצר נשימה, האם זה יכול להפריע להתפתחות הילד שהרי כל כך זקוק לחמצן המלא מאימו, לרוב האף שלי סתום למרות מי מלח שאני מטפטפת לא תמיד הדבר עוזר, לאחרונה הייתי טיפלה מצוננת ואף השתעלתי והתעטשתי המון, זה יכול איכשהו לפגוע או להאיט את ההתפתחות?

לאחרונה עולים בי הרבה מחשבות בנושא ובנושא החורף, כי אני ישר הופכת כל אלרגיה למחלה וכל מחלה לאלרגית וזה נמשך זמן רב מהרגיל אצלי,
    האם אני עושה איזה נזק לנסיכה שלי??
    [url=http://pregnancy.org.ua/]
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    במקום לפתח חששות ופחדים לגבי העובר, אני מציע שוב שתפני למרפאת ריאות ותעשי הערכת מצב של האלרגיה , ויותר חשוב , של האסטמה. סביר להניח שעם תרופות מתאימות ( שמותר לקחת בהריון ) מצבך יהיה הרבה יותר טוב וכך גם מצבו של העובר.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה