קצת באיחור.. סיפור הלידה שלי.. זהירות ארוך מאוד. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שייהה המון המון מזל טוב --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
המו המון מזל טוב להולדת שקד!!!! אני מבינה אותך בעניין של ההתארגנות, גם אני עוד לא מעכלת שאני אמא ל 2
שרית, יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!! יום נישואין
מירי המון מזל טוב!!! נשמע שבוע עמוס בהחלט,אין זמן "להתפנק" עם עוד שתי בנות בבית אבל העיקר ששתיכן בסדר ובעלך עוזר ותומך שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
יוווו איזה כייף עוד נסיכה
מזל טוב מתוקה ולגבי זה שרוני הזיז חזק את הבטן גם אצלי זה היה וזה כואב אבל הבנתי אח"כ שאם הם לא רואים תזוזה או דופק של העובר, עושים את זה.
גדלי אותן בנחת
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
איזה סיפור מרגש
מזל טוב!!!!!!!!! איזה תיק רק לחזור הביתה וישר להתחיל לסדר ולארגן.... רק בריאות אושר אהבה ושינה לכולכם