רק רציתי לכתוב.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואו בנות רק עכשיו נכנסתי למחשב (אחרי שבת מקסימה שהיתה לי ולמשפחתי)
    וראיתי את התגובות שלכן.
    התגובות וההטפות ממש אבל ממש לא מפריעות לי. מה שמפריע לי שלכן זה כן מפריע שאני כותבת לכן.
    אין לי שום סיבה להציק לכן, ההיפך רק שיהיה לכן טוב.
    ואם אתן רוצות לברר קצת אבל רק קצת על הדת אם יש לכן שאלות של כפירה או סתם שאלות שתופסות אתכן, אני לא בדיוק הכתובת.
    אני יכולה לתת לכן מס' טלפון (ארגון "ערכים") זה ארגון שאפשר לברר שם קצת על הדת ומה שמסביבה......
    באמת שזה מענין כי אני כחילונית שרציתי רק לברר , יש להם הרבה מה להסביר על הדת היהודית. אתן יהודיות לא???? הם מעבירים שעורים על כל מיני, גלגולי נשמות, מהיכן התורה שלנו באה, על קיום הבריאה וכו'. מאד מענין למי שרוצה...
    נו אז למה לא להתקשר ?
    והטלפון הוא: (למי שרוצה או קי?)

02-5000190 / 02-5000220 ("ערכים")
    בקיצור אני לא הכתובת לענות לכם על כל התגובות האלה. אז שיהיה לכן בהצלחה.
8 תגובות
עמוד 1
  • תגיד מה את לא מבינה?
    אולי חלקנו לא יהודיות כאן? אולי לא מעניין מה את כותבת או מנסה לכפות עלינו?
    יאללה דפדפי כבר יא קרציה לא מעניין את חלקנו ומי שמעניין כבר נמצאת שם את לא חושבת שחפרת די?
    די לכפייה הזו ]
  • בלי שום קשר לכלום אין לי שום סיבה לשמוע על גלגולי נשמות אפילו אים אני יהודיה. לא מעוניינת לשמוע שום סיפורי כפירה וכו. אף אחד לא יגיד לי שאחת שלובשת חצאית יותר צנועה וטובה ממני או ההיפך אז כמו שאני מכבדת אותכם תכבדו אתם אותנו. אתם לא מסוגלים
  • כתבתי ואכתוב שוב לחסרות ההבנה ::::רק מי שרוצה!!!! או קי????

בדגש אדום וגדול...
  • ועוד דבר חמודה שלי..אני מאמינה בה' אני מאמינה בגלגולי נשמות אני מאמינה ברחות והעולם שמעבר..אני לא צריכה רב או מטיף אחר שיעביר לי את הדברים האלו. אני יודעת להסתדר עם החבר'ה האלו בעצמי ..אני עושה את זה כל לילה וגם ביום...]
  • נראה לי שזה כבר ממש מוגזם...
  • גם לי היתה שבת מקסימה בכנסיה...
    למי שמעוניינת יש כנסיה נוצרית מהממת ליד הבית שלי. עושים טקס בחג המולד...מהמם.
    מי שרוצה לבוא אני אשלח לה את הכתובת במייל.
    לא צריך לשמור שבת, רק להאמין בישו...בנות מקסימות, נחגוג בקריסמס בחינם אצלי בבית.
    לטלפונים: 050- אנחנו אוהבית את ישו
    רק מי שרוצה- או קי?
  • איזה שרשור הזוי
  • טוב די הנה משהו:

http://freedror.org.il/View/GetArticle.asp?ID=37

זוהי עמותה לחוזרים בשאלה
    והטלפון למי שרוצה-או קי?
    טלפון: 03-5299202 הקו החם: 0544-616866
    ואפשר גם לתרום להם למי שמעוניינת שתכנס לאתר שלהם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה