איפה זה רמת החייל בתל אביב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות!
    אני צריכה מוקדם בבוקר להגיע לרמת החייל רחוב הברזל בתל אביב.
    מכון פילת- לייתר דיוק.

אני מאשדוד.

איך אני מגיעה ברכבת?

נגיד בתל אביב יש לי מספר תחנות כמו אוניברסיטה, הגנה, סובידור...
    איפה לרדת ואיך להגיע לשם?

תודה רבה!

*

3 תגובות
עמוד 1
  • למה את לא מתקשרת???
    רמת החייל זה נמצא בצפון תל אביב...
    את לוקחת קו 312 לתל אביב, ובתחנה המרכזית הולכת למודיעין של דן ואומרת שאת צריכה להגיע למכון פילת והם כבר יגידו לך מאיזה רציף וכמה זמן זה נסיעה...
    קחי בחשבון בערך 45 דקות של נסיעה בתל אביב...

ובחזרה תוכלי לקחת אוטובוס לרכבת- לתחנת האוניברסיטה וזהו...

בהצלחה...

• אם יותר נוח לך לנסוע ברכבת תרדי בתחנת סובידור (רכבת מרכז) תצאי מחוץ לתנה על הכביש הראשי מול הכניסה (בקו ישר ) תגיעי לכיוון קו 20 מגיע לרמת החייל אבל שלא תתבלבלי תחצי את הכביש לכיוון השני ולא בצד של הרכבת קו 20 מביא אותך בדיוק למקום כלומר לרחוב הברזל הנהג יאמר לך בדיוק היכן לרדת

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• את יכולה לנסוע ברכבת לתחנת אוניברסיטה, להחליף רכבת לתחנת בני ברק, ומשם לקחת אוטובוס מקניון איילון לרמת החייל (קווים 3, 20, 40, 41, 42)

רק תבדקי אם לא צריך לחכות הרבה בהחלפת רכבות.

בהצלחה במרכז- הערכה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה