פרוייקט העברת תרופות פריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן
    פתחתי בלוג חדש אשר מטרתו לתווך בין בנות שנותרו עם מלאי תרופות שאינן צריכות לבין כאלו שזקוקות להן.
    הבלוג: blog.tapuz.co.il/helpfreinds21

כתובת המייל לבנות שרוצות למסור ולכאלו שצריכות תרופות: [email protected]

תוכן הבלוג מובא לכן, בתקווה לשיתוף פעולה ובהצלחה לכולכן
    בשנים האחרונות אני עוברת טיפולי פריון ויצא לי לא פעם לפגוש בנות בתורים למיניהם בין הבדיקות המרובות שאנו נאלצות לעבור אשר התלוננו על חוסר יכולתן לממן את תרופות הפריון היקרות.
    למרות שהתרופות שרובנו קונות מסובסדות ע"י הקופות, גיליתי שישנן בנות רבות שגם העלות של ההשתתפות העצמית כבדה עליהן מאד ולחק מהן הקופה כבר לא ממנת את הטיפולים והן מוצאות את עצמן מוציאות כספים רבים על תרופות שחלקנו כבר לא משתמשות בהן מסיבות כאלו ואחרות.
    במסגרת הטיפולים שעברתי, לא פעם החליפו לי את סוגי התרופות/זריקות שהייתי צריכה לקחת ויצא שנשארתי עם זריקות ותרופות שאין לי צורך בהן, עלותן גבוהה מאד והן נותרות ללא שימוש.
    כמובן שהמקרים היותר משמחים אלו הן הסיפורים על בנות ברות המזל שנכנסו להריון ונותרו עם מלאי תרופות ללא שימוש.
    כבר הרבה זמן רציתי להקים אתר בו יוכלו בנות להעביר אחת לשניה "עודפים" וכך להקל ולו במעט את התהליך לכאלו שהעלויות כבדות עליהן.
    לכולנו רצון אחד משותף והוא התקווה להיכנס להריון וללדת תינוק בריא לכן אני בטוחה שיהיו בנות שיירתמו למשימה.
    אני גם בטוחה שהבנות שיפנו לבקש את העודפים אלו הן באמת בנות שזקוקות לעזרה הזאת.
    אני לוקחת על עצמי לארגן ולסדר את הפניות ולערוך רשימת מלאי של התרופות לפי אזורים בארץ לנוחיות כולן.
    ברשימות שאערוך תוכלו למצוא את מלאי התרופות להעברה הלאה ואת האזור בו הבנות נמצאות בכדי להקל על האיסוף.
    כולי תקווה שבנות רבות יירתמו למשימה.
    תוכלו לשלוח לי במייל את המלאי שברשותכן שאתן רוצות להעביר הלאה, אני אפרסם את שמות התרופות, הכמות והאזור ללא פרטים מזהים שלכן.
    בנות שיהיו מעוניינות לקבל משהו מהמלאי, יצרו קשר ואז אתווך ביניהן לבין הבנות שמוסרות ומקום האיסוף.
    תרופות שאסורות לשימוש לאחר פתיחתן ותרופות פגות תוקף לא ייכנסו לרשימה.
    אעשה במיטב יכולתי לברר זאת לפני ההכנסה לרשימת המלאי אך האחריות הסופית לבירור היא שלכן.
    הרשימה הזו נעשית מתוך רצון אמיתי לעזור ולו במעט על התהליך הלא קל שכולנו עוברות.
    בהמשך אתחיל להרחיב את הבלוג לתחומים נוספים שיעזרו לכולנו כגון הוראות הזרקה, טיפים ואם יהיה ביקוש אולי אף נפתח רשימה של בנות שמעוניינות לקבל עזרה/תמיכה בהזרקות הביתיות.
    אם יש למישהי רעיונות נוספים של תחומי עזרה בנושא הנ"ל, אשמח לשמוע ולהרחיב.
    כמו כן בתקופה הקרובה שאני פנויה מעבודה, אנסה לרכז מאמרים רלוונטיים עבורנו.
    אמנם יש מגוון רחב על נושאי הפריון אך לכולנו חסר חומר דווקא בנושאים הפשוטים אך היותר רלוונטיים כמו מיקום הזרקות, איך להקל על התהליכים, הכנת חומרי ההזרקה והשימוש הנכון בהן ושאר התהליכים הפשוטים שאנו נאלצות לעבור ביום יום ולרוב צריכות לעבור בין פורומים שונים בכדי לאסוף טיפים.
    תודה לכולכן על העזרה והרצון
    נוני
3 תגובות
עמוד 1
  • איזו מקסימה!
  • באמת מאוד מרגש...כל הכבוד לך על העשייה המבורכת...

אמונה אמונה אמונה
  • מצווה גדולה ומבורכת - כל הכבוד!!!
    החודש ב"ה אני בהריון!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה