אנחנו כבר משתגעים מהמוצץ הזה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה שגעון..
    אנחנו מנסים לגמול את שילה מהמוצץ, ופשוט מוצאים את עצמינו כל היום מתעסקים איתו..
    כל היום- "שילה תוציא את המוצץ, אני לא מבינה מה אתה אומר"
    "אם תוציא את המוצץ נביא לך הפתעה.."
    "אם תשאיר את המוצץ בבית נביא לך שוקולד.."
    אוף!! אנחנו באמת לא מבינים מה הוא אומר עם מוצץ ולפעמים הוא מעדיף פשוט לא להגיד כדי לא להוציא אותו.
    וכבר לא אכפת לו משוקולדים והפתעות, הוא אומר לי- "לא רוצה שוקולד.. אני רוצה מוצץ.."
    וכל האנשים החכמים מסביבנו בכלל לא עוזרים- כל היום מעירים לו שהוא תינוק,
    ואם הוא כבר בן 3 וכבר הסתפר אז הוא לא צריך מוצץ,
    אמא שלי כל היום מוציאה לו בכוח, מה שעוד יותר מעצבן אותו..
    דאאאאי- נמאס לי ממנו.. ואני לא מצליחה להפריד בינהם!!
    השעות היחידות שהוא מסכים להיות בלי, זה בגן- הוא שם אותו במגירה בגן ונדבק אליו שוב
    ב- 15:45.. אנחנו לא מצליחים להגדיל את הזמן הזה..

אני צריכה עצות, דרכים חכמות ומקוריות לגמול אותו מהדבר המגעיל הזה..
    או שפשוט לעזוב אותו?!!?

אין שום ייאוש.. :)
15 תגובות
עמוד 1

• יקירה שלי

• תראי אופירי יותר קטנה משילה וגם היא דבוקה למוצץ+ החיתול וזה משהו היא מחוברת אליהם ברמות מטורפות אבל אני בשאיפה שהיא תזרוק את זה לבד כי נראה לי ככול שנילחם בזה הם דווקא יעשו (ראה ערך אל תיגע ונוגע
  • הי מותק!
    אין לי ניסיון עם ענייני מוצץ,
    אבל אולי הדרך הנכונה היא פשוט לרדת מהנושא לתקופה, ולראות עוד חודש אולי זה יבוא ממנו.
    דרך נוספת היא לשכנע אותו להיות עם מוצץ רק בלילה.

מיטל
  • תודה בנות!
    הימים הקשים יותר הם- שבתות.. בגלל שאין גן אז הוא לא מוציא את המוצץ בכלל..
    שבת אחת גנבתי לו כשהוא הוציא אותו ולא רציתי להחזיר לו, חיבקתי אותו, הבאתי לו שוקולד,
    ניסיתי לשחק,להחליף נושא.. ממש הייתי ליצנית מפעילה!! והוא לא הפסיק לבכות במשך שעתיים!!!!
    השאלה הכי גדולה- האם זה שווה את זה?!?!?
    או פשוט לרדת מהילד, ולתת לו להבין לבד באמת שזה מגעיל..

אין שום ייאוש.. :)
  • הי פיתוש...
    אצלינו עושים כזה דבר עם כל הילדים של המשפחה...
    מכינים את הילד מיום ראשון שביום שישי אנחנו הולכים ל"איציק" המוכר מהמכולת בשכונה ונותנים לו את המוצץ והוא נותן לנו לבחור איזו מתנה שאנחנו רוצים בתמורה... (כמובן שרצוי לסכם את העניין מראש עם המוכר...)
    הילד מרגיש שותף כל פעם שהוא רוצה מוצץ אומרים לו אבל נצטרך להחזיר את המתנה למוכר...
    אצלינו זה עבד...
    בשורות טובות לכולם....
  • אני לא חושבת שיש לעשות עניין גדול עם המוצץ אני גם בדעה שהגמילה צריכה לבוא מהילד (כמובן שעד גיל מסויים), גיל שלוש זה נורמלי לחלוטין להיות עם מוצץ.
    בכל אופן לא הייתי לוחצת! לדעתי כדי לכם לקחת הפסקה ולתת לו קצת להבין לבד שהוא גדול מדי למוצץ.
    שני נגמלה והיא עוד שבועיים בת שלוש אבל זאת לא חוכמה בכלל!!!! היא הייתה חולה 10 ימים וכל הזמן הזה עם פצעים בפה אז פשוט לא יכלה לקחת מוצץ ואחרי מלא לילות קשים שבלי מוצץ (סה"כ היא הייתה חולה והנחמה היחידה שלה שהייתה מוצץ הכאיבה לה) אז עלינו על הגל ועשינו מזה מן טקס פרידה של פסטיבל מתנות וגזירת מוצצים. גם היום מדי פעם אפילו באופן אוטומטי היא מבקשת "צצי טולי" כי זה תמיד בא ביחד ואז אני משנה נושא או מסיחה את דעתה... אבל אם את שואלת אותי ללא המחלה עד גיל 4 בכלל לא הייתי חושבת על הגמילה.
    אני מאמינה שגמילה ממומצץ זה כמו מחיתול צריכים בשלות פיזית ונפשית בשביל הגמילה אני הייתי נותנת לו עוד קצת זמן.

בהצלחה!!!
    קרן
  • הילד שלך ממש לא אבל ממש לא מוכן כרגע לגמילה למוצץ.
    תראי המוצץ הוא חפץ מעבר המשרה ביטחון גדול על הילד חלק מזה את רוצה לקחת לו כאשר הוא עדין לא בטוח בכך, עזבי אותך מהסביבה ,הדבר הראשון שאת צריכה אולי כן לעשות כיוון שבגן הוא גם רגיל זה להכנות לו עיקביות, אם את מחליטה בשלב הראשוני ובהדרגה לא להפרד לחלוטין מהמוצץ שזו דעתי- אז זה להפרד רק במשך היום ולפני השינה לתת לו ללילה או לשנת צהריים ובכך זה יותר הדרגתי.

לשחק במשחקי הסחת דעת ומשח המבולבל אחד כאשר הוא בוכה זה עובד יופי עם דביר , מורן גבאי המליצה לי וזה עוזר ,וכאשר אנחנו מחוץ לבית אז להגיש ששכחת לקחת , ממש אבל ממש להסביר זאת כך.
    היום ה1 קשה הרבה בכי אך גם הרבה להסביר ולנסות לשנות נושא או להתחיל לדגדג ולהשתולל יחד ולחבק תחושת ביטחון למרות שאין לו את זה, לאט לאט הוא יתחיל להתרגל לעובדה שאפשר גם לבי בבית

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• לדעתי, כמו בכל דבר, כשהוא יהיה בשל יהיה לו קל יותר.
    הוא צודק - שום דבר לא משכנע כמו הדבר המרגיע והמנחם הזה מהפלסטיק שיש לו בפה...
    הלחץ שמופעל עליו גורם לו לעשות דווקא...

• תניחי לו, זה יבוא לבד ממנו
  • גם אני בדעה שלא גומלים בכוח.... זה צריך לבוא ממנו.
    בנוסף, לא הייתי קוראת לדבר שהילד אוהב "מגעיל" - לא בפניו לפחות..

בהצלחה
  • הוא לבד יבין.....גם אצלנו היא עם מוצץ בשינה בלבד.......

מה עם "חיבוקי"? יש שם שיר מגניב על מוצץ
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אם בני מראש הקפדתי לתת מוצץ רק שהוא ישן , שהיה ער מוצץ אף פעם לא היה לידו . גם ממוצץ בשינה הוא גמר בגיל שנה בגלל שיניים לדעתי , ולא חזר . אני בעצמי נגמלתי מדבר הזה בגיל 3וחצי כמעט אבל רק בלילה , אפילו לגן כולל שנת צהריים לא לקחתי אותו . נגמלתי יום אחד שראיתי שבני דודים גדולים שלי ראו את המוצץ וצחקו ... נפגעתי וזרתי .
    טאוריה על מוכנות וחפץ מעבר דווקא ידוע אבל במקרה שלך דווקא בגן הוא בלי מוצץ , אולי לדבר עם גגנת ולשואל אותה מה עושים ?
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני חושבת שאת צריכה להתעקש על זה שהמוצץ הוא רק בלילה/בשינה.....
    עם נועם הקפדתי לתת מוצץ רק כשעייף/הולך לישון כבר מגיל קטן ולפעמים הוא מבקש גם סתם ככה אבל אני לא מוותרת לו...
    הסברתי לו שהמוצץ גר במיטה ורק כשהוא הולך לישון הוא יכול לקחת אותו....

בבוקר כשהוא קם יש ימים שמאוד קשה לו להיפרד מהמוצץ ואז כשמצחצחים שיניים אני לוקחת את המוצץ ושוטפת אותו ומסבירה לו שהמוצץ מלוכלך מהלילה וצריך לנקות ולתת לו להתייבש.... זה מצליח ברוב המקרים!!!

וד"א, זה לא רק מפריע להבין מה שהם אומרים, זה גם מאוד פוגע בשיניים שלהם!

בהצלחה!!!

• אני מסכימה עם מה שעירית רשמה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה