נפתחה לה תעלת הדמעות!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן לא מבינות כמה אני מאושרת!
    מהיום שהיא נולדה רק דלקות, דמעות, ריסים דבוקים, טיפות עיניים, משחות, מגבונים לעיניים - וכלום לא עוזר!!
    יום שישי היא קמה כרגיל עם עין דבוקה, ניקיתי לה אותה כרגיל.
    בערב חמתי אומרת לי: "איזה יופי שהעין שלה נקיה! ואז נזכרת ישכל היום לא ניקיתי לה אותה. אמרתי נראה איך היא תקום בבוקר, זה המבחן האמיתי.
    ובשבת, היא קמה נקיה לגמרי!! ומאז אין יותר דמעות ודלקת!
    כנראה שנפתחה לה פתאום תעלת הדמעות.
    איזה אושר!!!!!!

מיטל
26 תגובות
עמוד 1
  • איזה מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ממש משמח!
    איזה כיף. לא צריך התערבות כירורגית!

• מאושרת בשבילכם

• טפו טפו טפו שימשיך כך
  • איזה כיף

• מעולהההההההההההההההההההה

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• עירית - כן, עשיתי לה כמה ימים, אולי זה מה שעזר

• איזה יופי !

• מעולההההההה

חלב אם עושה פלאים. אולי זה באמת מה שעזר

שימשיך כך

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb
  • אכן כן יש לו סגולות נפלאות מאוד מאמינה הרי מה סתם כך פתאום

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• בלי עין הרע
  • בשורה מעולההההההההההה!!!!!!!
  • בשעה טובה
  • net - האמת שלא, כי המצב היה כל כך חמור שכל הזמן היו לה הפרשות מטורפות, מוגלה ודמעות. פתאום זה עבר!
    ועוד משהו: את זוכרת ששאלתי אותך לגבי החברה שלי שיש לה ילד עם סימטומים של אוטיזם והם מתכחשים למצב?
    אז הם איבחנו והילד אכן אוטיסט בדרגה בינונית. הם מטופלים היום והוא עבר למסגרת מיוחדת.
    איך הבן שלך? את מרגישה שינוי מאז שהתחלתם לטפל?
    מיטל
  • איזה יופי!!! איזה כיף!!!!!

• מעולה
  • מיטל, אני שמחה לקרוא שהבן של חברים שלך מקבל את הטיפול לו הוא זקוק. קצת קשה להורים להודות בדברים האלו ובגלל זה קשה ללכת לאבחון. איך הם קיבלו את האבחנה? הם יודעים מהן הזכויות שלהם? (ביטוח לאומי, נקודות מס, הנחה בארנונה וכל זה?)
    אור בתפקוד גבוה, אז הוא נמצא במסגרת רגילה עם סייעת, אבל הוא נמצא שנה מתחת לגיל שלו. מבחינה תקשורתית הוא קצת מאחר בהתפתחות, אבל הוא התקדם המוןןןןןן מאז שכתבתי את ההודעה ההיא. הוא כבר מדבר לעניין וכמעט ולא מדבר לעצמו ולא מדבר ג'יבריש
  • אני כל כך שמחה לשמוע!!
    אני צריכה לתת לה לקרוא את הדברים שכתבת.
    הם מתחילים לאבד תקווה לגבי הדיבור. הוא כמעט בן 3 ולא אומר אפילו "אמא" או "אבא". הוא כנראה ברמה קצת יותר קשה כי הוא במסגרת מיוחדת והוא נראה ממש מנותק מהסביבה.
    היא אמרה לי משהו לגבי ביטוח לאומי, אני ישאל.
    תודה מותק

• שמחה לשמוע שב"ה הכל עבר כבר

• איזה יופי
    שחר נולדה ב-6.2.2007
    אורי נולד ב-31.5.2009
  • אחלה בשורה.

נהדר.

• בריאות מאמי והמון
  • אצ רואה מיטלי לגבי החסימה לא היית צריכה כל כך להיות בלחץ למרות שאת ההורים זה מלחיץ אנחנו עדין לא עשינו את הניתוח מחכים לאישור בית משפט וגם יש סיכוי שידחה שוב ולא יעשה עד שתיהיה בת 3 (לפי דברי רופאת הילדים שלה)

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה