איזה סיפור קרה לי היום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבוקר אחרי ששמתי את ליאל בגן נסעתי לעשות בדיקת דם לחלבון עוברי קיצר הייתי באוטובוס היה מפוצץ איזה איש נחמד קם נתן לי לשבת. איזה 100 מטר לפני התחנה שלי קמתי כדי להתחיל להתקדם לעבר היציאה פתאום הננהג בלם בלימת חרום לא הבנצי בכל מה קרה למה? היו פקקים ובכלל בשעות הבוקר צלנו זה מטורף. החזקתי במעקה אבל בכל זאת קיבלתי מכה בבטן. אנישם התחילו לצרוח עליו כי היו גם כאלה שכמעט נפלו על הרצפה וזה ואני מרחפת כרגיל ובמיוחד בהריון במקום לגשת לנהג ולהגיד לו שקיבלתי מכה יצאתי מהאוטובוס הכלתי למרפאת בריאות האישה עשייתי את הבדיקת דם שלי וניכנסתי לרופא נשים רפואת חרום בלי תור. למזלי זה רופא שאני מכירה מהעבודה בבית חולים הכניס אותי רשם לי הפניה למיון שזה תאונת עבודה. הלכתי לשם אמרו לי לגשת למיון כירורגי הכל תקין לקחו אותי למיון נשים לבדיקה הכל בסדר. בכל מקרה רצו לאשפז אותי סירבתי. אני מרגישה בסדר העובר בסדר אין סימני הפרדות שליה אין דימומים הכל בסדר טפו טפו. העובר מתאים לגילו.
    קיצר בקבלה במיון אמרו לי שאני צריכה לגשת למשטרה. אני לא מבינה למה?
    הלכתי למשטרה אמרו לי שאני צריכה ללכת לאגד לקחת פרטים על חברת ביטוח שלהם ומי היה הנהג באותו זמן וזה... אוף איזה סיפור מהתחת...

8 תגובות
עמוד 1
  • באמת בלגן. לאמא שלי קרה אותו מקרה והיא זכאית לפיצויים מהביטוח של אגד. אז למרת הקושי, תבררי, אולי זה משתלם לך.
  • ברור. אני לא מתכוונת לוותר. ובכלל הנהגי אוטובוס ונהגדי מוניות זה בכלל סיפור. הם כל הזמן ממהרים עוקפים. כמה פעמים היה קורה שראיתי תאונות בגלל אוטובוסים.

• איזה סרטטטטט

העיקר שהכל בסדר, ברוך ה'
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • פיצויים מגיעים אם נגרם נזק גוף כלשהו...ברגע שלא נגרם...

• נכון כתוב סיבת הגעה תאונת דרכים אבל באתי עם הפניה מהרופא. ואני יודעת שאם באים עם הםניה אז לא משלמים לא משנה מה הסיבה.

• אם עשית כל הבדיקות וכל יצא תקין הסיכוי לקבל משהו מכל חברת ביטוח , כולל זאת של אגד שווים ל0 . אגד בכלל לא תתחיל שום דבר בלי תלונה רשמית בממשלת התנועה . אחותי בזמנו שברה יד במהלך יציאה בהאוטובוס , זה לקח הרבה זמן , הרבה ועדות רפואית ובסופו של דבר היא קיבלה את הכסף .
    אם כבר רוצים להוציא משהו בדברים כאילו אז לא קושרים את זה להריון כבמקרה של הפגיעה ניתן להכן זאת ב100 אחוז תוך זמן קצר אלא מתלוננים על כאיבי צוור וכו' ואז גם עם ועדה רפואית טוענת שלא עם סוכן ביטוח שמבין עניין אפשר לזכות ולקבל פיצויים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • העיקר שאת בסדר,
  • אתן קולטות???? הלכתי לאגד לקחת את פרטי הנהג שהיה בקו שבו נסעתי פקידה התחילה לשחק איתי אומרת לי תקשיבי אין לי כרגע מחשב אני רצכיה לבדוק מי היה הנהג. טוב הלכתי הביתה ועכשיו בעלי הלך לשם לקחת את הטופס בשביל המשטרה היא אומרת לו תקשיב דיברתי עם הנהג הוא אמר שלא זכור לו שקרה מקרה כזה ואנילא יכולה לתת לך את שם הנהג.
    טוב כנראה אין לי ברירה אלא ללכת לפתוח תיק במשטרה ושהם יחקרו את זה. כי אם אני באתי בטוב הם לא מוכנים אז אני אעשה את זה בדרך הרעה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה