זקוקה להסבר בדחיפות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

אני מנסה להכנס להיריון כבר למעלה מ-6 שנים, לצערי ללא הצלחה
    טופלתי כבר אצל מיטב הרופאים, ועברתי הפריה שכשלה.
    לאחרונה עברתי שוב לרופא מטפל, והוא שלח אותי ביום ה-13 לבדיקות דם
    אחרי שהודעתי לו את התשובות הוא מסר לי כי יום הביוץ שלי התרחש כבר לפני כמה ימים, אציין כי המחזור שלי מאוד סדיר כל 28 יום כמו שעון,
    אנא עזרו לי האם ישנה אפשרות שאני מבייצת במחזור למרות שהוא סדיר ומתרחש כל 28 יום, ואם כן איזה טיפול עושים, הרופא ביקש שאצור קשר ברגע שאקבל שוב מחזור.
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה
    אם עשית בדיקות והכל בסדר ואורך המחזור שלך הוא 28 יום, אז הכל בסדר.
    הביוץ מתרחש 14 יום לפני המחזור הבא. כלומר, ביום ה-14.
    יש מצבים נדירים שהביוץ מקדים, וזה גם מה שקרה לי בחודש שעבר.
    הייתי אמורה לעשות את ההזרעה, הגעתי לרופא ביום ה-13 ומסתבר (לאחר בדיקת דם) שהביוץ היה ביום ה-8!!!!
    שאלתי את הרופא אם יש בעיה ואם זה אומר שהביוץ שלי מוקדם (אני שומרת טהרה), הוא אמר שלא. אמר שזה יכול לקרות פעם ב... אבל לא קבוע.
    וד"א אורך המחזור שלי הוא 28-29.
    והחודש ביצעתי הזרעה, והביוץ שלי היה ביום ה-12.
    בקיצור תחכי לחודש הבא ואני מקווה שנשמע ממך בשורות טובות
    אל תדאגי, אם המחזור שלך סדיר כמו שעון, אז הכל בסדר אצלך. ואם הכל בסדר אצל האשה, לא צריכים לעבור הרבה טיפולים עד שיהיה הריון. זה יקרה מהר בע"ה.
    מחזיקה לך אצבעות לחודש הבא מוצלח
    תשועת השם כהרף עין !

• את אישה אמיצה עם הרבה הרבה כוחות ורצון שיהיה לך ילד/ה ואני מאחלת לך שכך יהיה בקרוב....
    כמו שגלי כתבה כנראה שזה יכול לקרות לפעמים, הרי הגוף שלנו והתהליכים שקורים לנו בו מושפע מכל כך הרבה דברים גם פיזים וגם נפשיים.
    אני מקווה שאת נמצאת בטיפול אצל רופא טוב ומקצועי ושאת מרגישה בידיים טובות, אני מניחה שעשית את כל הבדיקות שאפשר.
    כל הזמן אני שומעת סיפורי ניסים (כל אחת תגדיר את זה איך שהיא רוצה...) על בנות עם הרבה מאוד בעיות שבסוף נכנסו להריון, למזלנו היום הרפואה התקדמה והיא יכולה לתת מענה להרבה מאוד בעיות פריון.
    אני מאחלת לך המשך אמונה והריון מיוחל בקרוב...

אמונה אמונה אמונה
  • היי בנות,

תודה רבה על ההתיחסות - אין לכן מושג כמה זה מעודד ומקל לשמוע תגובות,

נשאר לי לחכות לחודש הבא, אני מקווה מאוד שהכל יסתדר, הקטע המוזר הוא
    שהייתי אצל בכירי הרופאים בארץ ביניהם: פרופ' שולמן אדריאן, ופרופ' לב רן
    רק שהפעם החלטתי להתחיל לטפל דווקא אצל ד"ר ולא פרופ' ועוד דרך הקופה,
    והמוזר הוא שדווקא הוא עלה על ה"קטע",
    רציתי לשאול אם הביוץ יוצא בתקופת המחזור מה עושים - אני שומרת טהרה (12 ימים נקיים).
    תודה רבה ושבקרוב נזכה כולנו כולנו להריון בריא ותקין --- ט ב ע י ....
  • אל תכניסי את עצמך לחששות מיותרים...
    אין מצב שאת מפספסת את ימי הביוץ לפי האורך והסדירות של המחזור שלך.
    אם את רוצה להיות שקטה, תעשי מעקב זקיקים ואז ניתן לראות בדיוק מתי הביוץ.

בהצלחה

תשועת השם כהרף עין !
  • גם אני שומרת טהרה והיו חודשים שהיה לי ביוץ כשהייתי נידה אבל ממילא היתה לנו בעיה שנזקקנו להפריה ובאמת זה קרה שהביוץ הקדים ואז מחכים עוד חודש אל תדאגי גם הרגע שלך יגיע אני טופלתי אצל מרגליות בשערי צדק ויש שם גם את צפריר וגבע והם מקסימים כולם.שמעתי פעם שעם רופא גדול בא מלאך גדול...
    הרבה הצלחה אל תדאגי...

[/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה