זה עבורנו -חיתמו נגד עליית המים !!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חייבת להגיד משו בנידון.. בזבזני המים למינהם צריכים להבין כנראה בדרך הקשה מה לעשות.. מאגרי המים על כדור הארץ הולכים ונעלמים . יש הטפלות בכל העולם גם בישראל אבל כשבן אדם מניאק עומד ובמקום לטאטא עלים מחליט לעמוד עם זרם חזק ולבהות בכלום במשך זמן לא קצר אז אותו אחד לדעתי הוא פושע ועליו לשלם את המחיר. נראה לכם שבגלל שיש אוקיאנוסים אז אנחנו מסודרים.. אז שתדעו לכם/ן שמאגרי המים המתוקים בעולם עומדים סכ"ה על 3% מכל המים שיש .... !!!!! ואלו הולכים לניארה לכביסה ולשטיפת כלים ... למה?... לא נותנים לנו כאן לאגור מי גשמים כדי שחלילה לא נשלם למועצה/עיריה כסף... אבל ככה זה בהרבה מדינות בעולם. לסיכומו של עיניין . אנשים צריכים להבין שבסוף לא יהיה נקודה. ולא צריך להתקלח 3 פעמים ביום, ולא צריך לצחצח שיניים עם ברז דולק רבע שעה.. או להתגלח ככה... ומקלחת לא צריכה לקחת יותר מ 7 דקות גג . סורי. אני בעד החוק לקנוס . ]
לחתום? על עצומה נגד גבייה נוספת על מים? חלילה וחס!!!!!!!!!! איך אח"כ יהיה כסף לביזבוזים זונים ומשונים של נבחרי הציבור?
מיכלי - יש אומנם מעט מים מתוקים בעולם אולם ישראל היא מהמדינות הראשנות (אם לא הראשונה) שיש בידה את הידע בהתפלת המים וממשלות קמות ונופלות וכסף לדבר הראשוני כ"כ שבלעדיו לא יתכנו חיים עדיין משום מה לא נמצא וכל זאת בגלל שמידי פעם יש שנה גשומה ומאגרים מתמלאים ושוב אנו מגיעים לאותו המקום בשנתיים-שלוש שלאחריה. כרגע המצב הוא רע. רע מאוד. ובמקום לקחת אחריות על כך ולהתחיל לעסוק בבניית המתקנים להתפלת המים שוב ניזרק הכדור על גב האזרח הקטן. אנחנו לא משתמשים בהרבה מים, לא מגיעים אפילו לחצי מכמות המותרת לנו עפ"י חוק, אולם בקרוב מאוד הולכים לעלות את תעריפי המים ב-15%!!! ראית את הכינרת לאחרונה? את יודעת שאם חלילה היא תגיע עוד מתחת לקו האדום הנוכחי (משנים אותו עפ"י הצורך) יש סיכוי שגם ימה זו תהפוך למליחה? ניתן כבר מזמן היה לטפל בדבר! שים על גבי שנים שיש את הידע. וראשי מדינת ישראל מתעלמים ממנו. על כך כעסי.
כן. ראיתי את הכנרת בשבת האחרונה וכמה שבתות לפניה ולפניה ...
ואני רואה איך אנשים מעזים לבזבז כמויות עצומות של מים סתם. תכעסו עד שנה הבאה . אני מקווה שהבזבזן יענש. וחייבת עוד משו..מה אכפת לכן כמה מקבל זה או אחר משכורת..? הוא גונב מהעם? יופי. יש אלוהים...סוף גנב לתלייה..
]
ואת באמת חושבת שזה מה שיעשה את ההבדל? ז"א הקנסות הם אלו שיגרמו למים לחזור ולהיות או שמא פעולה נרחבת ממשלתית שתנסה להביא לפיתרון?????????
יקירתי, ברגע שכואב בכיס כואב גם הראש מה שיכול לגרום לכמה מנגנונים שיתחילו לעבוד שם ואז הבן אדם יבין את חומרת המצב..ואז בשאיפה שיחשוב פעמיים בפעם הבאה ...]
בנות - גם אני חושבת שיש לחסוך במים. יחד עם זאת אחוז המים המיועד לבתים הוא אחוז קטן. קטן מאוד. עיקר המים מיועדים למפעלים, להשקייה, להעברה לשטחים ולירדן (בגין הסכמי המים החתומים מולם). אני לא טוענת שמותר לבזבז. אני טוענת שהקנס הזה זה לא מה שיעשה את השינוי. אני טוענת שלא פייר להטיל קנס ולהעלות את מחירי המים בגלל מחדלים של ממשלה אחר ממשלה אחר ממשלה במשך שנים רבות
מסכימה עם לינברי ....
הקנסות הם לא מה שיעשו את ההבדל ..... אנשים רק נכנסים ללחץ מהחשבונית... כמה יגיע מי שחוסך במים כל השנה לא צריך לדאוג אנחנו לדוגמא לא עובדים את 30 קוב וזה נכון ל שנה האחרונה בבדיקות שעשית מקווה שזה ימשיך ככה וגם ירד..... וזה לא בגלל הקנס אלה בגלל שאיכפת לנו בבית... היתה תקופה ששחר אהב לראות את המים יורדים כל הזמן הסברנו לו יפה שהוא מבזבז מים ... וכו והוא הפסיק עם זה.... הכול נובע מחינוך
אבל
האזרח לא צריך לשלם את... ודרך הגב המחיר של הקנס לא הולך בכלל לחברות המים הוא הולך למדינה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי