צריכה את דעתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתן חושבות על גירושין בגלל המצב הכלכלי? האם אתן חושבות שזה נכון לעשות ולהתגרש רק בגלל שהמצב הכלכלכי על הפנים ואין שום פתרון

34 תגובות
עמוד 1

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • את רצינית עם השאלה הזו?!
  • כן אני רצינית. זה לא העניין שמצב כלכלי על הפנים העניין הוא שאני גם לא רואה שום רצון לשיפור בצד בעלי. אני מרגישה שטוב לא עם מה שיש וזהו. הוא רק כל הזמם מחפש ומקווה שמישהו מהמשפחה יעזור ויתן במקום לנסות ולשפר את זה בכוחות עצמו.

• לא שרק אפשר, אלא רצוי !

• אני חושבת שאם ישנה אהבה וכבוד בין בני הזוג הכל אפשרי
    אין דבר שיוכל לעמוד בדרכם
    יד ביד לאורך כל הדרך

• אז נכון כשנותנים זה כיף אומרים תודה אבל זה לא אומר שהוא לא צריך לעשות כלום כדי לשפר. אי אפשר כל הזמם להתקשר להורים ולהגיד תשמעו אנחנו על קאנטים. הגענו למצב שאין לנו איפלו כסף לקרטון חלב ללחם לכלום. אני מסתובבת עם 10 אג' בארנק. המינוס בבנק חוגג ואין לי כיסוי להוצאות.

• איך הגעתם למצב הזה? ואת בהריון, שכחת?......
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • כן מרינוש אני יודעת שיש המון זוגות כאלה ואני כל הזמן אמרתי שאני לא אגיע למצב שאני אתגרש בגללל המצב הכלכלכי. ויש בינינו אהבה אנחנו מנסים להיות חזקים אבל זה פשוט שובר אותנו אנחנו כל הזמן רבים ומתווכחים פשוט לא יודעים מה לעשות. אותי לא מקבלים לעבוד בשום מקום בגלל ההריון. כי מילא אם זה היהי התחלה אז לא היו שמים לב אבל עכשיו כבר רואים בטן אז ישר שמים לב ואני מרבלת לא בפרצוף. בעלי עובד בעבודה שלו כבר כמעט שנתיים ולא מפטרים אותו מצד אחד ומצד שני משכורת נמוכה. ואם הוא מתפטר לבד אז הוא לא יהיה זכאי אפילו לאבטלה. והבנק לא מוכן לעזור לנו למצב העכשווי ואני מבינה את זה כי גם ככה הםן כבר נתנו לנו מעל ומעבר.

• אורטלי מאמי בואי דברי איתי במסנג'ר

• אם את שואלת אותי, גירושים הם לא "בגלל המצב הכלכלי", אלא שהמצב הכלכלי מציף דברים אחרים, כמו כל קושי אחר...

למשל, במה שאת מתארת, אולי מפריע לך שאת מרגישה שבעלך לא שאפתן, חי על חשבון אחרים וכו'

אני חושבת שצריך לדבר, ולעשות חישוב יותר מסודר של ההוצאות. לחשוב איך אפשר להתכונן לקראת לידה נוספת
    אם הגעתם למצב מאוד גרוע שאין כסף לחלב ולחם, אולי כדאי לקחת הלוואה, אולי בעלך יכול לקחת עבודה נוספת לתקופה, לבטל כבלים, לקנות יד שניה ועוד ועוד

שיהיה בהצלחה
  • אין לנו אפשרות לקחת הלוואה הבנק לא נותן ביקשנו כבר כמה פעמים.
    כבר ביטלנו כל מה שאפשר כבלים אנחנו לא יכולים לבטל כי יש לנו טריפל HD ל3 שנים התחייבות. כרטיס אשראי כבר חודש שלא ברשותינו.
    אני לא אומרת שבעלי לא שאפתן אלא פשוט הוא לא יודע מה לעשות עם עצמו. מצד אחד הוא לא יכול לחפש עובדה אחרת כי כולם רוצים התחלה מיידית ומצד שני יש לו עדיין את העבודה שלו. שאם הוא יתפטר מיידית אז הוא כאילו לא הודיע ויקחו לו את המשכורת כי פיצוי על אי הודעה מוקדמת. ואם הוא יודיע ויתן את הלא יודעת כמה הוא צריך לתת ימים לפני שהוא עוזב ואמרו לי בביטוח לאומי שאם הוא מתפטר אז הוא יהיה זכאי לאבטלה רק אחרי 90 יום.

• בכל מקום עבודה מבינים שצריך לתת הודעה מוקדמת למקום העבודה הקודם
    הוא הולך לראיונות?
    חוץ מזה, הרבה פעמים מעסיקים מסכימים לתקופת הודעה קצרה יותר, תלוי בתפקיד ובאורך החפיפה כמובן...
  • כן הוא הולך לראיונות עבודה הבעיה היא שברגע שהוא נתפס במשהו אחד זהו הוא לא הולך ליותר וזה לא נכון לעשות כי אולי במקום אחר יכולים להציע תנאים יותר טובים ואני כל הזמן אומרת לו את זה. אני סך הכל רוצה שהיהי לנו טוב. עוד 5 חודשים הולך להיוולד לנו אח/אחות לליאל. ואני לא רוצה שהם יגדלו בסביבה כזאת.

• לדעתי לא מתגרשים בגלל מצב כלכלי

• טניצ'קה לפעמים אני כותבת דברים שלא נעים לקרוא אבל פתחת שרשור ובטח את יודעת שתקבלי כל מיני תגובות אז ככה..................לי נראה שלא מדובר במצב הכלכלי אלא בחוסר הבנה ואולי אפילו חוסר אהבה שקיים רק שלא רוצים להודות בזה,חוץ מזה אתם לא מהיום במצב הזה בטוח אז למה להביא עוד ילד דווקא עכשיו? למרות שאני מבינה בצורך שלך לעוד תינוק
  • אמרת בזמנו שאת עובדת, אני מניחה שעזבת את העבודה...
    אם אין לך רכב משלכם ,את יכולה לקבל הבטחת הכנסה.
    אם יש לכם רכב אז תמכרי אותו...אין מה לעשות בזמנים קשים עדיף למכור את הרכב
    ולנסוע באוטובוס.
    אם יש לך כל מיני דברים שאת כבר לא צריכה ,תנסי למכור אותם באתר יד 2.
    ובקשר לבעלך...אם תתגרשי המצב הכלכלי יהיה קשה יותר, איך תתגרשי כשאין לך כסף לשכירות ,ארנונה ,חשמל, טיטולים וכו'.
    גובה המזונות יקבע לפי גובה המשכורת של בעלך כלומר תשלום מזונות נמוך מאוד.
    המזונות לא יספיקו לך לכלום ואת תהיי חייבת להיתמך ע"י משהו אולי אפילו לגור עם ההורים, ממש לא להיט נכון?
    תני צ'אנס לבעלך ,הוא הרי לא מובטל ,דברי איתו שאולי ימצא לעצמו עבודה קלילה נוספת ,בחלוקת עיתונים למשל בבוקר מוקדם לפני שהוא נוסע לעבודה הקבועה שלו.
    חלוקת עיתונים יכולה להיות תוספת הכנסה טובה.
    בהצלחה
  • דיי קריס

• למה להתגרש? זאת לא סיבה מספיק מוצדקת לרובנו יש בעיות כלכליות זה עוד שלב בחיים שעוברים אותו אבל ביחד ידעת שאת מתחתנת עם בן אדם שהוא לא עשיר אז בגלל כסף מתגרשים מה עם הילדים מה עם אהבה........ זה כבר לא קיים בימנו?
  • גם אני הולכת להגיב בצורה אגרסיבית קצת... אז סליחה מראש, אבל זאת דעתי.
    כמו שאמרו לך כאן הבנות, את רוצה להתגרש וממה בדיוק לחיות ולגדל 2 ילדים, זה המון כספים והמצב הכלכלי רק יורד כשמתגרשים.
    בנוגע לעבודה של בעלך, הוא לפחות עובד., את אומרת כבר רצוף שנתיים אז למה עכשיו כשהמצב חרא והשוק חרא לזרוק עבודה בטוחה לפח. מה את חושבת שלמצוא עבודה אחרת כבר למחרת זה פשוט??
    [url=http://www.wishafriend.com/glitter/]
  • מרינה נסיתי להראות את הצד ה"חשוך" שבעניין, שטניה בעצמה תענה לשאלות האילו,ככה בשקט בלי שאף אחד אדע. אבל גם נכון שגירושין זה לא דרך מוצא הכי טוב הרי הבחורה לא התחתנה עם מליונר מהתחלה אז .......

• גם אני חושבת כמו רוב הבנות שלא מתגרשים בגלל המצב הכללי אלא יש לכך מעבר לזה. המצב הכלכלי שאליו הגעתם לא נוצר ביום אחד או בחודש אחד אם ידעתם שאין לכם כסף למה נכנסת שוב להריון ? היית צריכה לחכות לפחות עד שהמצב קצת ישתפר. בנוגע לעבודה של בעלך הוא לא חייב לעזוב את העבודה הוא יכול לעבוד בעבודה נוספת (זה מה שבעלי עושה קבוע כבר שלוש שנים) תשבו ותראו איפה אתם מקצצים בהוצאות לאט לאט תראו שיהיה יותר קל.בהצלחה
  • גרושים מסיבה כלכלית נשמע לי הגיוני אם הבן/בת זוג הוא בהמה פרזיטית שלא עושה כלום, לא עובד, ומבזבז כסף על שטויות והימורים...
    אחרת, זה לא משתלם כלכלית ולא נפשית ופיזית
    מבחינה כלכלית, אפשר למצוא פתרונות:
    לגבי הפיטורים. אם היחסים עם האחראים טובים, בעלך יכול לדבר איתם ולהגיד להם שהוא רוצה לעזוב ואם יש מצב לתת לו פיצויים בכל זאת. מקום העבודה מפריש לפיצויים זה גם ככה לא כסף שהם יכולים להשתמש בו...זה כבר נותן לכם חודשיים.

אם את צריכה ללדת עוד 5 חודשים את יכולה לבדוק במקומות שצריכים להחליף מישהי שיוצאת לחופשת לידה שזה נותן לך 3-4 חודשים משכורת.
    את יכולה גם לשמור על ילדים או לעשות תרגומים וכל מיני עבודות שעושים מהבית. ליאל במעון? אולי אפשר להעביר אותו לחצי יום, או שתנסי לקבל הנחה ושנה הבאה נראה לי שהוא כבר יכול להיות בגן עיריה שזה הרבה יותר זול (בלי צהרון).
    וכמו שאמרו, לעבור לדירה קטנה ולהצטמצם (לקנות במקומות זולים).
    בהצלחה

• מרינה , מצטערת לאכזב אותך
  • טאניושה, בחיי אני קצת בהלם
  • א. אף אחד לא אמר שאני לא עובדת. אני כן עובדת אבל זה לא עבודה קבועה 8 שעות ביום. יוצא לי אולי 1500 ש"ח בחודש.
    ב. מי אמר שלא חיפשתי? אתן פשוט מסיקות מסקנות מהאוויר. חיפשתי עבןדה נוספת קבועה או אפיךו עוד חצי משרה אבלך באמת מסתכלים על הבטן אומרים מצטערים לא. והזמן לא עומד במקום הוא עובר.
    ג. מישהי פה אמרה שכנראה אין בינינו אהבה. אז אני אגיד שהיא טועה יש בינינו אהבה די והותר ואפילו יותר ממה שכל אחת מכן יכולה לתאר.

• אז אם יש אהבה כמו שאת מתארת, איך גירושין בכלל עולים על הפרק
  • על מה את מדברת בעצם? לחיות ביחד אבל בלי נישואים? שתהיי חד הורית ותקבלי הנחות? זה נשמע רע - אבל יש כאלו שעושות את זה.......
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מתוקונת איך את סובלת את זה???כל הכבוד לך
  • קריסטינה איך שאת צודקת. כן אני הייתי ברגע של ייאוש רציתי להיעלם לאנשהו שאף אחד לא ימצא אותי ולשכוח מכל הבעיות שיש לנו.ו לחזור רק ללידה.
    נכון לעכשיו אני לא רואה באופק שום פתרון למצב אבל אני יודעת שעם הזמן זה ישתפר. כמו שאומרים ישנתי על זה קמתי עם ראש צלול.

• יהיה בסדר
  • את האמת אולי אני בן אדם מוזר אבל מגיל מאוד צעיר היה לי ברור דבר חשוב שאת הילדים יהיו לי בזמן שיהיה לי סטטוס מסויים בחיים , בעיקר בתחום הכללי . למזלי מצאתי בן זוג שמאז ומעולם חשב כמוני . אני אפילו את בני ילדתי רק אחרי שסיימנו שיפוץ בדירה .
    איך , את עם מקצוע כמו שיש לך מרוויחה 1500 ש"ח ? בעצמך סיפרט שהיהי לך הוצאות מאנטל בקריית גת . מרווחים שם לפחות פי 4 ממשכורת שלך . גם היום את עוסקת בדברים רחוקים מתחום התאור שלך .
    למה בשנה אחרונה ללימודים לא ניסית למצוא עבודה במקצוע ? היום לדוגמא קופ"ח מאוחד מחפשת טכנאי רנטגן .
    אם המצב הכלכלי שלי היה בקנטים , היתי קודם מוצאת עבודה ואז נכנסת להריון .
    את האמת אני גם לא מאמינה בדיבורים אלא במעשים . עם אמא שלי עם תואר שני היתה יכולה לעבוד בניקיון חדרי מדריגות כי עבודה נוספת שעלינו ארצה , היתה בת 43 אז גם את יכולה . אבא שלי עבד השתי עבודות בהתחלה . בעלי עד היום עובד בשתי עבודות , כאלו אם חיים.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני מאוד מתחברת לדיעות של כולן.
    אין ספק שהמצב הכלכלי נורא משפיע ולפעמים גם הורס.
    אבל כמו שטלי (אמא של זיו) כתבה לך- זה המצב, וכרגע אתם במצב שצפים דברים אחרים ואתם חשופים (במקרה הזה את) לתכונות שאת לו כ"כ אוהבת בו.

אני מתפלאה שאת חושבת על גירושין בגלל זה.
    ובמיוחד-
    את בן אדם בוגר ואחראי מספיק, ניסית במשך חודשים להיכנס להריון בידיעה שהמצב הכלכלי כ"כ קשה שאין לכם כסף לקנות חלב ולחם???
    זה ממש חוסר אחריות מבחינתי.

בכל מקרה, שתהיה דרך צלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה