מה עושים עם הבטן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות..
    אומנם עשיתי הפסקה מכל המירוץ הזה, אבל אחרי 3 חודשים של הורמונים להבאת הווסת, איקוקלמין אוביטרל... וחוסר הצלחה , החלטתי שדי לי והותר,..
    כבר לפני 3 שבועות מהרגע שקיבלתי.. אבל הנפיחות הזו .. מילא החזה התנפח , עם זה אני יכולה להתמודד. הבטן הענקית והמגעילה הזו, ששום מכנס או חולצה לא מצליחים להסתיר.. מתי זה עובר? כמה זמן נדרש עד שהבטן יורדת מהנפיחות הזו??
4 תגובות
עמוד 1
  • זו שאלה טובה... לא יודעת.. אבל צריך סבלנות והכל מקבל את הפרופורציות הנכונות...
  • ואי שאלה טובה
    כל כך מוכר לי העניין
    אין לי מושג מה להגיד לך ... רק שאצל גם הבטן מרגיזה אותי

• אף אחת לא יודעת מתי זה עובר ??
    מתי ממוטוציה אחזור להיות אישה ?.
  • גם לי יש בטן קטנה וחמודה, והיא לא עוברת, כמו בהריון וזה מעצבן .
    אני חושבת שזה לא יעבור, האיברים גדלו ולא חושבת שזה עובר.
    מה שכן בזמן הטיפול זה היה יותר נפוח כמו חודש 7-6, עכשיו הבטן ירדה.
    והנה בדיחה שקרתה איתי בחנות:
    הייתי בחנות, חיפשתי ג'ינס ומדדתי- כולם עם גיזרה נמוכה מעצבן!!!!!בטירוף, כשיש בטן, אני ביקשתי גיזרה כמה שאפשר למעלה אבל היה רק נמוך, והמוכרת אמרה לי " אבל עם חולצה ארוכה הבטן נעלמת!" ומשכנעת אותי לקנות צחקתי ועניתי: "לא מתוקה זה לא נעלם"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה