מחלת הפה והגפיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה סיוט....... לדניאל המסכנה שלי בסוף יש את המחלה הארורה הזאת.
    רציתי לדעת ממנוסות (לצערן):
    1. זה עוד מחמיר אחרי היום השני? (מבחינת כמות הכיבים/חום וכיו"ב)?
    2. חוץ מחלב עיזים - עוד רעיונות לשיפור המצב? הילדה לא אוכלת
    כלום, רק קצת גלידה ופסטה
16 תגובות
עמוד 1
  • ממי אם היא מסכימה גלידה ופסטה המצב שלכם מעולה
    הכל תלוי איזה סוג יש לכם
    לנו בהתחלה היה את הקל ואחרי יומיים התחיל להעלם ולהשתפר
    עכשיו יש לנו את הקשה עברו כבר 5 ימים וזה רק נהיה יותר גרוע מרגע לרגע
    עכשיו כבר מוצץ היא בקושי מסכימה.
    בסוף אני אצטרך לנסוע איתה למיון חס וחלילה בגלל התייבשות.
    אנחנו לא מנסים את חלב העזים כי רק המחשבה על החיידקים שיש לעזה הזאת והחלב הלא מפוסטר שאני נותנת לילדה שלי זה לא בשבילי הסיכון הזה.

בכל אופן תרגישו טובה, החלמה מהירה לכל הזאטוטים שלנו - ומתי מישהו יבין שיש מגיפה רצינית של זה כרגע?!?! ויתן הוראות מתאימות לרופאים סתומיםםםםםםםםםם שלא יודעים לאבחן את המחלה

באהבה סיון
  • לצערי אין לי בשורות משמחות אנחנו ביום הרביעי של המחלה וזה נהיה גרוע מיום ליום.
    אנחנו 3 ימים עם חלב עיזים ועושה רושם שזה מרגיע לזמן מה, כי במקום לבכות אימא איה איה , הוא בוכה, אימא רוצה חלבי

• תודה בנות. זה מלווה אצלכן בחום?
  • אצלנו זה היה מלווה עם חום אבל היום כבר אין. הרופאה אומרת שזה מראה שיפור כי הגוף מצליח להילחם
    הדבר היחיד שאני רואה זה דם יוצא לילדה שלי מהפה ופצעים שמתפשטים יותר ויותר וגודלים יותר ויותר.
    היה לנו לילה בלי שינה ממש כאב לב כמה שהיא בכתה.
    אני לא בוחלת בשום אמצעי (למעט חלב אם שאני לא רוצה לתת).
    נותנת לה אקמול ונורופן להרגעת הכאבים.
    היום אני לוקחת אותה לרבנית בירושלים שאומרים שהיא רוקחת תרופת פלא למחלה (זה עולה 100 ש"ח אבל מבחינתי שווה כל אגורה אם זה יעזור לנסיכה שלי )

דרך אגב הSOS דווקא טעים. אני נלחמת עם להב שתיקח אבל ברגע שהיא טועמת היא ישר נרגעת

באהבה סיון
  • תרופת פלא ??? גם אני רוצה

• יעל, לולי, קנינו את ה-SOS, ואנחנו מכריחים אותה גם לשתות חלב עיזים
    (מפוסטר, אמנם) - את שניהם היא שונאת, וצווחת כמו עוף שחוט
  • אוי לא מקנא בכם

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• מחלה מזעזעת עם כמה גרסאות, אנחנו עברנו את כולן
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תודה בנות...
    נחלים זה לידנו, לדעתי (פ"ת?) אולי נבדוק את זה.
  • בנות מהן דרכי ההדבקות ומהן דרכי המניעה? פליז שאדע למנוע מדנדוש את הסבל האם מליקוק כלב (מטופח מאוד שמור ונקי גם יכולה דנדוש לחטוף את המחלה הזאת? הכלב ליקק אותה בפנים בפה וידיים ואיפה לא אחרי זה תיכף ניקיתי אותה עם מגבונים באופן מיידי ובהול אולי מכאן גם לקחה את הסטריליות כי אני במקרים כאילו תיכף מנקה לא נותנתנ לה להכניס ידיים לפה ולא כלום
    פליז אני חייבת לדעת כדי שלא תסבול

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• אם את מפ"ת או מושב לייד אז גיסתי הלכה למישהו בבית שמגדל עז למטרה זו מתוך רחמים יש לו את כל האישורים והמסמכים הוא גם הראה להם פעם אחת ועבר לה

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• החלמה מהירה לצערי אין במחלה הזו. שני הייתה חולה 10 ימים שלהערכתי 8 מתוכם היו מלווים בחום.
    פסטה וגלידה זה אחלה בהתחשב בנסיבות וכמו שאמרו לך זה "מצב טוב". חשוב מאוד להקפיד על השתיה, אצלנו שני לא הסכימה גם לשתות (היה לה גם בגרון) והיא ממש הייתה על סף ייבוש.
    גם אנחנו השתמשנו בתכשיר SOS, לדעתי הוא הקל עליה במצבים הקשים.
    אנחנו קבלנו בסופו של דבר זובירקס בסירופ, כי בשלב הזה היו לה גם אפטות וגם הרפס חיצוני.

• מקווה שהיום יש שיפור!

אם זה קרוב אליכם - תלכו, כדאי! פעמיים שפריץ והכל עובר
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תודה, בנות
  • הצחקת אותי בטירוף עם בחירת המילה מטרידה
    זבוב זה מטריד, יתוש זה מטריד, אפילו הכלב של השכנים שלא מפסיק לנבוח זה מטריד - אבל המחלה הזאת?!?!?!?!

בכל אופן שמחה לשמוע שגם חלב מפוסטר עוזר ושאתם מחלימים לאט לאט מהמחלה הארורה הזאת, אני אלך מחר לקנות ללהב אולי נרגיש שיפור כלשהו, לא שהיא תיתן לנו לתת לה

באהבה סיון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה