וואי היום כמעט רצחתי מישהי ...................... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמו כל יום כמעט לקחתי את דנדוש למשחקיה היא מאוד אהבת לשחק אבל הרבה פעמים אנחנו נמנעים להגיע איתה למשחקיה בסוף אלא מטיילים איתה בקניון. היום החלטתי שחייבים לתת לילדה לשחק קצת במשחקיה. יש לנו את גשר הילדים או בשמו הנוסף גשר הפיל (יש שם מגלשת ענק בצורת פיל נכנסים מן הפה ויוצאים מן ה....) יש משם מתקן גדול כזה סולם מן בית מבנה מגלשה מהמבנה יש גשר אותו צריך לעבור לכיוון הבית דנדוש היתה על הגשר על הבית מלמעלה החליט ילד בן 8 בערך שהוא מטפס על הבית והוא החליט שדווקא איפה שיש תינוקות הוא חייב ורוצה לרדת (המתקן מיועד מגיל שנה וחצי עד גיל חמש בערך) את דנדוש לא הזזתי אין לי סיבה למנוע ממנה לשחק פתאום באה אמא של הילד הבת אלף זונ^^%% והתנפלה עלי שאני אעיף את דנדוש משם כי זה עכשיו שיך לבן שלה והוא רוצה לרדת יותר נכון לקפוץ דווקא שם והוא יקפוץ מאיפה שבא לו שוב אמרתי לה שהמתקן מיועד לקטנים ולא לגיל שלו ושיעבור לצד השני יקפוץ משם כי שם כרגע אין תינוקות אז הבת אלף זונ&&& אומרת לבן שלה שיקפוץ על התינוקת ולא מעניין אותה כמעט הכנסתי לה מכות בסוף קראתי לקבטים שם ועקתי על הביטחון שאין שם אבטחה במקומות אחרים יש אבטחה במתקנים ולא נותנים למצבים כאילו להגיע מיותר לציין שדנדוש סירבה אחר כך לשחק שם ובכתה ולא רצתה לרדת מן הידיים וגם מיותר לציון שהקבטים הסיכמו איתי שאני לא צריכה למנוע מדנדוש לשחק שם כי זה לגיל שלה וזה עוזר בהתפתחות שלה הלוואי וישימו שוב אבטחה שם וימנעו מחיות להתפרע ככה
סליחה על האורך הייתי חייבת לשפוך אה היה שם מקרה נוסף לפני גם עם ילדה שהתפרעה והאבא שלה חשב שאני תקפתי לו את הילדה (ילדה בת 4 בערך אולי קצת יותר הוא תקף אותי אמרתי לו שאני לא עשיתי כלום לבת שלו והיתה אישה שהיתה לידי ותפסה אותה שתיזהר על התינוקות כמעט עלתה על עוד תינוק עם ריצה מטורפת כבר המשחקיה לא מתאימה לגיל הזה)
3 תגובות
עמוד 1
איזו בת ז^&*) הלוואי שתיקפוץ עליה איזו שמנה ששוקלת 200 קילו
כ"כ מבינה אותך!!!! אצלי בעיר ילדים בני 12 משחקים במשחקייה!!!!! רומסים את הקטנים ואיפה ההורים שלהם? עושים שופינג[/ בולבולון שלישי בדרך!!! אז שיהיה המשך קל ותקין ויסתיים לא לפני ה14.12 בלידה קלילה!!!! בעזרת ה'!
לא פלא שדנדוש שונאת ללכת למשחקיה ורק למשטח ליד הספורפארם למטה ששם רק בני נוער שרוקדים מדי פעם נמצאים היא רואה אותם רוקדים מוחאת כפיים ומאושרת ואז משתוללת עולה מדרגות ולא מתפשרת על המדרגות שיורדות
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם