אבד לי המחזור... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבדה מפלצת העונה לשם "המחזור החודשי"
    המוצא הישר יבוא על שכרו...

לא, באמת, מאחר לי כבר שבוע (למרות ש שלי ממש דייקנית ולעולם אינה מפספסת או מאחרת) והבדיקה הביתיתי מתעקשת להראות לי פס אחד בודד ומסכן...

מישהי יודעת מה זה אומר?

10 תגובות
עמוד 1
  • היי קשקוש
    הפסקת גלולות לאחרונה? אם לא יש כמה אופציות
    1. המתח והסטרס גרמו לשיבוש במערכת ההורמונלית, קורה ליפות והטובות ביותר.
    2. היה ביוץ מאוחר, ואת אכן בהריון אבל בדיקת השתן לא מספיק רגישה כדי לזהות אותו.
    אז תמתיני עוד כמה ימם ואם לא תקבלי תעשי ב.דם, הרבה יותר אמינה ובטוחה.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • למפלצות מהסוג הזה יש נטיה להישאר באזור, ואם היא לא יצאה לחופשה של תשעה חודשים אני מאמינה שהיא תכף תחזור...
  • לא יודעת, אני מבולבלת לחלוטין...

לא עברתי שום סטרס, אני אוכלת טוב ומאוזן, הפסקתי לקחת גלולות לפני כשש שנים כך שזה לא הסיבה...

לגבי הביוץ גם הבדיקות הביתיות, גם בדיקות הדם שעשיתי וגם מעקב זקיקים מצביעים על ביוץ בין ה-20 ל-21 לכל חודש (במשך כשנתיים וחצי), כך שאם הפעם הביוץ החליט להתעכב בכמה יומים, אז גם זה משונה...

בכל אופן, בדרך פלא, הצלחתי לקבוע תור לרופא כבר להערב, אז נראה מה הוא יגיד לי... הלוואי שזה יהיה משהו כמו: תשמעי משהו התפקשש כנראה בבדיקות שעשית בבית, את בהריון ועוד עם תאומים (או שזה כבר קצת מוגזם לבקש דבר כזה?..)

• יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר ממה שאת חושבת ושאכן את בהריון ....
    זה קורה לפעמים לי יש חברה ששבועיים איחר לה והבדיקה הביתית הראתה שלילי והיום היא חובקת ילדה מהממת בת חודשיים ....
    מקווה שזה המצב אצלך ושאני לא מפתחת בך תקוות שווא ....
  • היי מותק.. הלוואי!
  • [/
  • היי בנות מקסימות

קודם כל רציתי להגיד תודה רבה רבה על יחסכן החם...
    בזמן כל כך קצר הפכתן את הפורום הזה לבית שני ובמובן מסוים אפילו ליותר מכך
    כל כך כיף לדעת שכל תלונה שלי, כל בעיה מיד תמצא כאן אוזן קשבת וכתף תומכת גם אם לא תמיד לכל בעיה יש פתרון. אז תודה

ובעניין המחזור, ההריון ומה שביניהם: מחזור אין עדיין {איחוז של שמונה ימים} , והביתא קטנה מ-2, כך שגם הריון - אין . יש לי עוד הפניה לבדיקת דם שאעשה בעוד כשבוע (בהנחה וה לא תגיע) ותור לרופא בעוד שבועיים {לכל מקרה}.

אבל אני ממש מבולבלת! ניסיתי לדלות מהרופא אמירות קצת יותר חד משמעיות ולא הצלחתי. מה זה אומר? מה הסיכוי שלי להיות בהריון עכשיו ושהביתא עדיין כה נמוכה? ואם זה לא הריון אז מה זה (אם זה לא סטרס, דיאטה או הפסקת גלולות)?

יש לכן רעיונות?

• היי מותק
    בלי שהזמנתי אותך, אני רואה שאת מצטרפת למועדון שלי "מה קורה לעזעזל עם המחזור שלי"..... פעם אחרונה לא היה לי מחזור חודשיים ושבוע (60 ומשהו ימים)!!!!! ולא היתי בהריון
  • היי קשקוש
    כל כך הרבה דברים יכולים להשפיע על המחזור, את רוצה להיות בהריון נכון יקירה? אני הייתי קוראת לזה סטרס, אומנם לא כזה שאמור לגרום לך להתמוטט אבל עדיין, זה בהחלט יכול להשפיע.מה עוד?
    תזונה לא מאוזנת, מחלה, גט לג (אני יודעת שלא טסת לשום מקום, אני רק רוצה להראות לך איך אפילו דברים מינוריים יכולים לגרום לגוף להתבלבל), שינויים במשקל, ועוד ועוד ועוד.
    את יודעת מה זה אומר? שאת אנושית והמחזור שלך מושפע מכל כך הרבה גורמים שרק על חלקם יש לך שליטה.
    תמתיני עוד כמה ימים אולי באמת מדובר בביוץ מאוחר ואת לא תראי את המחזור הרבה זמן.
    שבת שלום

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.

• החודש ב"ה אני בהריון!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה