זאת העונה של הפצעים בפה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה זה??
17 תגובות
עמוד 1
  • אוייי מסכנים זה כואב מאודדדדדדדדד
    חלב עיזים מאוד עוזר ומרפא גם דבש חרובים טבעי מאוד עוזר ומקל..
    תנסו
    החלמה מהירה מהירה
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • ממי דחוף תסתכלי אם יש להם פצעים למעלה על החך, אם כן לכי ותדרשי בתוקף את הזובירקס.
    אל תתני לרופאים לעשות את הטעות שעשו אצל להב, אני לא מאחלת לאף אחד את מה שעובר עלינו עכשיו

באהבה סיון
  • אין להם. בדקתי.
    חוצמיזה שיש לי זובירקס בבית.. אבל נראה לי שזה מסוכן למרוח להם את זה בלי אישור של הרופא, לא?

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • חח אורטל זה מה שגם הרופא אמר לי, הסתכלתי עליו ככה
  • זה זובירקס נוזלי וזה באישור מיוחד בלבד!!!

באהבה סיון
  • אז אני לא אתן ליקיר את המשחה הזאת. אני מתה מפחד לתת לו דבר כזה על דעת עצמי ואני לא אעשה את זה.
    כוסאמק עם הפצעים האלו. זה ממש מעצבן
  • עדידה?!?!?! את בהריון?!?! יא!!!! בשעה טובה מותק!!!! איזה יופי!!!!
  • ברור שלא לתת את המשחה לא שמים אותה בתוך הפה
    מה ששמים זה את הזובירקס הנוזלי וגם את זה רק במרשם רופא במידה וזה היומיים הראשונים ומדובר בסוג של הרפס.
    אני ממליצה לך לשקול כי זה מקל ומונע את המשך המחלה

באהבה סיון
  • תקשיבי, עכשיו הסתכלתי ליקיר בתוך הפה, ויש לו מלא פצעים גם על הלשון.. כמו פצעי כוויה כאלו כששותים משהו חם מדיי... גם ללהב יש פצעים כאלו על הלשון?
    אם זאת אותה האבחנה, אני טסה איתו שוב לרופא עכשיו שיתן לי משהו נורמלי לשם שינוי, ושלא יזיין לי ת'שכל על חלב עיזים!
  • קיבינימט. לא חשבתי שזאת מחלה שמתפשטת בצורה כזו אצל כולם
  • בדיוק ככה זה נראה, השאלה מתי זה התחיל, אומרים שזובירקס אפשר לתת ביומיים הראשונים. ומה שלא יהיה ממי אם זה רק היומיים הראשונים לכי תתעקשי ואל תצאי לו מהחדר עד שהוא נותן. אל תעשי את הטעות שלי.
    ואת האמת ממש תמוה שהוא המליץ לך על חלב עזים, הרופאים לא אמורים להמליץ על משהו לא מפוסטר שעלול להכין חיידקים יותר מסוכנים מהמחלה עצמה
    וממי תסתכלי בהודעה שפתחה לי יעל yaelwo, כתבתי לה שם על משחה שהמליצו לי עליה, אבל זה בירושלים, אז אני לא יודעת אם תרצו לבוא עד לפה לטיול

באהבה סיון
  • זה כבר חודש מרחף מעל כל הילדים גם דביר היה לפני 3 שבועות רק חלב עז זה הפיתרון תוך יממה עובר הsos לא עזר בכלל סתם יקר.
    זה סיוט וככול שמהר יותר תתני חלב עז כך יעבור מהר יותר.

יש מחלבות שעושות פיסטור עדין וזה גם טוב או ללכת למקום מסודר עם עז ואישורים וטרינריים שחוסנה

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• rit כנראה היה לך מזל אנחנו כבר 5 ימים עם חלב עיזים יש שיפור בכאבים , אבל לא בפצעים
    וסיוון גם לי הרופא המליץ על חלב עיזים

• נתתי לו את התרסיס של הSOS, נכון לעכשיו (בלי לפתוח פה) הוא נרגע ונרדם לבד..
    אני מקווה שזה באמת עוזר לו
  • לנו זה גם עוזר ומרגיע - אבל לא ליותר מדי זמן
    אני נותנת לה נורופן ואקמול להרגעה

באהבה סיון
  • לפחות, ממה שהבנתי, זה וירוס שמי שמקבל את זה פעם אחת, הוא "מחוסן".
    תחזיקו מעמד ורפואה שלמה ומהירה לכולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה