צריכה רעיונות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לבעלי יומולדת עוד פחות מחודש, ואני שוברת את הראש על מתנה, כבר עשיתי לו מתנות מא-ת וגם מתנות לפי הגיל שלו ותמיד התחלתי עם עניין המתנות איזה חודשיים קודם ובא לי השנה לעשות משהו מיוחד, המתנה הכי שווה שרציתי לתת לו זה תינוק, אבל בינתיים המתנה הזו מתעכבת טיפונת וכנראה שהיא צריכה חגיגה בפני עצמה.

אם יש לכן רעיונות אני יותר מאשמח לשמוע...

לא להתבייש
6 תגובות
עמוד 1
  • מה דעתך ע ל סופש רומנטי בצימר או יום פינוק זוגי בספא ?
    תני תקציב בערך שנדע מה לכוון
    גם האם הוא טיפוס שאוהב אקסטרים ? אם כן אפשר לארגן לו איזה צניחה /רחיפה / נהיגה באיזשהו כלי ברשפון יש משהו כזה..
    תני כיוון ויותר פרטים עליו אני אסדר לך רעיון
    אפשר גם שיט ביאכטה וארוחת צהריים /ערב
    אפשר למלא את הבית בבלונים את המיטה בעלי כותרת
    לקנות סט סקסי שמורכב מ3 פרחים בלבד על הגוף ואת היא המתנה ...

• היי מותק
    זה הזמן לירח דבש...בחו"ל, תחפשי אני בטוחה שיש דילים טובים.
    וזאת הפתעה שווה במיוחד.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • מעיין.. תודה על הרעיונות... ושיווה זה רעיון מצויין רק שאני אהיה חייבת לתאם איתו ועם כל העולם להיעלם ככה לירח דבש
  • אם הוא משחק כדודרסל הוא בטח אוהד איזשהיא קבוצה צרי עימם קשר אחרי חיפוש בגוגל .. תזמי שיחה עם המאמן / מנהל של הקבוצה ספרי לו סיפור מרגש ולכי תדעי אולי תהיה לו הפתעה נעימה ..
  • מעיןןןןןןןןןןןןןןןןןןן...
  • בהצלחה.. מה שצריך זו מטרה ותעוזה
    שבת שלום... ורק בשורות טובות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה