לולי - שבלולי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סיוון היי מתוקה
    מה שלום להב יש שיפור??????????

ראיתי שכתבת פה על תרופת פלא שרוקחת לך רבנית אפשר מידע???

מה זה , תוך כמה זמן עוזר ומאיפה את בארץ ??? אולי אצטרף , אני כבר מיואשת לחלוטין

תודה יעל

7 תגובות
עמוד 1
  • ממי זה בירושלים והיא מקבלת היום בלי תור ב-16:00-18:00
    אני לא כל כך יודעת לתת פרטים כי המליצו לי עליה כמה אנשים ואין לי מושג מה זה המשחה הזאת
    אני יודעת שזה עולה 100 ש"ח היא שמה ללהב פעם ראשונה היום ונותנת לי הבית שאני אשים לה עוד פעם מחר וזה אמור להשפיע ולייבש את הפצעים.
    זה משחה מצמחים בלבד.
    אם את רוצה להצטרף אז בכיף, בואי לטיול

גם היום יש יום זוועתי להב נודניקית ובוכה בלי הפסקה (בצדק כואב לה מאוד אני משערת)
    היא רוצה רק את חמתי כי תכלס היא היחידה שרק מפנקת ולא נותנת תרופות או מנקה לה את הפה עלינו היא כועסת כי אנחנו האנשים הרעים שטיפה מכאיבים כשצריך להאכיל, להשקות, לנקות, לתת תרופה
    לא ישנו כל הלילה, אני מהלכת כבר כמו זומבית.

אבל הכי חשוב שהיא תבריא ויעבור לה - על כל השאר נתגבר כבר

מה איתכם איך המרגש?

באהבה סיון
  • הלוואי והיה לי איך להגיע לירושלים...
    תעדכני אם המשחה עוזרת, כי אם כן, אני אדאג להביא אותה גם..

• כמובן שאיך שסיימתי לכתוב את ההודעה, עידו התעורר בצרחות ורק עכשיו נרגע, אז פיספסתי אותך אני מניחה,
    תעדכני האם זה עוזר ואולי נטייל מחר לי-ם
    אה ואל תשכחי לתת כתובת אם את לא יכולה לפרסם שילחי לי למייל [email protected]
    תודה

• היינו עכשיו
    היא עשתה לה את הטיפול הראשון, אנחנו אמורים לעשות עוד פעם היום בערב ומחר 3 פעמים. היא אומרת שזה אמור לעזור, ואם לא אז עוד יום אחד.
    היו צרחות אימה, זעקות שוברות את הלב, השמן עצמו לא מכאיב אבל הנגיעה בפצעים מכאיבה
    ירד לה מלאאאאאאאאא דם.
    אח"כ הלכנו לרופאה שתסתכל על אחד הפצעים שהיה נראה לנו שנהייתה בו דלקת - היא אומרת שאין דלקת. אבל גם לה שבר את הלב לראות את להב . כולה פצועה וכאובה ונפוחה ומדממת. פשוט מחריד.
    וחוסר אונים מוחלט.
    והיא אמרה שזאת מחלה איומה וקשה מאוד ושהכי נורא זה העובדה שאין הרבה מה לעשות כדי לעזור, והיא מקווה שמה שהרבנית עושה עוזר ותשמח לשמוע אח"כ פרטים במידה וכן (היא תמליץ לחולים אחרים אם זה באמת עוזר).

ולשאלתכן קוראים לה הרבנית שפיצר
    026535069
    026510012

היא אומרת שכבר הלילה נרגיש הקלה אחרי הטיפול השני. אני על הבוקר אודיע אם אכן כן - מבטיחה!!!
    דבר אחד אני יכולה להגיד לכן, שניה אחרי הטיפול היא נרדמה, ונרדמה חזק, רק חבל שזה היה ברכב ונאלצנו להעיר אותה כשהגענו

שכל הזאטוטים שלנו ירגישו טוב במהרה

באהבה סיון
  • תודה מחכה לעידכונים, אם לא תהיה ברירה ושיפור אצלינו מחר אנחנו בי-ם

• נראה לי שיש שיפור אדווח שוב בבוקר

באהבה סיון
  • איך הם נדבקים בדבר הנורא הזה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה