בהמשך לשאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי שלום,

אני אשמח אם תוכל להגיד לי מהם הסיכונים להחזיק הריון של שלישיה הרי אנחנו יודעים על הרבה נשים שילדו שלישיה והכול היה אצלהם תקין.
    ומה אני בכל זאת יכולה לעשות בכדי לשמור על ההריון הזה תקין ולהגיע ללידה בשבועות גבוהים? אם תינוק נולד במשקל נמוך ומעל לקילו זה בהכרח חייב לגרום אצלו לבעיות?
    אשמח אם תוכל לענות על כל השאלות כי זה ממש חשוב לי..
    בתודה מראש
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אפשר לכתוב על זה מגילות שלימות אבל זה לא המקום. אומר רק שכמעט כל סיבוך ידוע של ההריון , מופיע בהריונות מרובי עוברים , בשכיחות יותר גבוהה ( ילח"ד הריוני , רעלת הריון , סוכרת , הפרדות שליה , צירים מוקדמים , מומים בעובר .. ועוד ) הכי מפחיד מכולם הוא לידות מוקדמות שעלולות , מלבד האפשרות של פטירת הפגים , לגרום לבעיה הרבה יותר מורכבת - השארותם בחיים אבל עם נכויות נוירולוגיות בדרגות קושי שונות.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
  • שלום
    אפשר לכתוב על זה מגילות שלימות אבל זה לא המקום. אומר רק שכמעט כל סיבוך ידוע של ההריון , מופיע בהריונות מרובי עוברים , בשכיחות יותר גבוהה ( ילח"ד הריוני , רעלת הריון , סוכרת , הפרדות שליה , צירים מוקדמים , מומים בעובר .. ועוד ) הכי מפחיד מכולם הוא לידות מוקדמות שעלולות , מלבד האפשרות של פטירת הפגים , לגרום לבעיה הרבה יותר מורכבת - השארותם בחיים אבל עם נכויות נוירולוגיות בדרגות קושי שונות. אל תתבלבלי מהשלישיות ששרדו במצב בריאותי סביר.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה