רגישות לחלב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עדיין בענייני אוכל עם נועה . העניין שעד עכשיו היא אכלה בארוחת ערב גבינה או מעדן בשבוע האחרון היא אוכלת רגיל הולכת לישון מתעוררת בסביבות 10-11 ללא בכי או תלונות , מוציאה את המוצץ שלה מהפה ומקיאה את ארוחת הערב שלה , אנחנו מוציאים אותה מהמיטה , מקלחים אותה, מחליפים מצאים והיא חוזרת לישון כאילו כלום לא קרה . לא נראה שכואב לה או מציק לה מהשהוא. יכול להיות שפתאום היא פיתחה רגישות ללקטוז? היום לא נתתי לה גבינה בערב , היא אכלה פתיתים נרא מה יקרה בלילה .קרה למישהוא דבר כזה או שמעתם על תופעה כזו?
2 תגובות
עמוד 1
  • היא מצוננת? יש עוד סימנים?
    אנחנו עברנו תקופה כזאת - והתברר שזאת ליחה שהצטברה, שגרמה
    לה להקיא גם את האוכל. גם אצלנו היא לא בכתה או משהו...
    תנסו להמנע ממוצרי חלב בערב, זה מגביר ליחה.
    כדאי להתייעץ גם עם רופא, אולי יש לה איזה וירוס?
  • היא לא מצוננת , בתחילה חשבתי שזה וירוס של שילשולים והקאות אבל היציאות שלה ממש בסדר ואין שינוי בתאבון, בקיצור אני בלחץ מפחדת ללכת לישון , יושבת ומחכה שהיא תקיא. כמובן שאקח אותה לרופא אבל יש שם כל כך הרבה ילדים חולים שאני פוחדת שדווקא משם היא תביא מהשהוא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה