תרשו לי לפזר קצת אבקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, יש אלוהים!!!!
    שלשום בטא 115 , היום 319.

פוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

עכשיו שאלה! אם המחזור האחרון שלי היה ב-6/10 והחזרת 2 העוברים היתה ב-29/10. אז באיזה שבוע אני? סופרים גם בטיפולים מיום קבלת המחזור?

וגם חלמתי שנים על סרגל הריון אז תלמדו אותי לאן נכנסים?
    אני מאחלת לעצמי שזה אמיתי ושההתפתחות תהיה תקינה לאורך כל הדרך. ולכן לכל אחת ואחת שמצפה שהשם יזכה אותה בקרוב מאוד מאוד.
    לכל מי שיש שאלות אשמח לענות בכיף.
8 תגובות
עמוד 1

• המון המון מזל טוב!
    לגבי סרגל- תיכנסי לפורום תמיכה בהודעה" שימושון" יש הוראות
    ואת מוזמנת להישאר בתמיכה.

זהירות ממכר!
  • אאאהההההההההה - מזל טוב!!!!!

שיהיה בהצלחה , תקין וכייפי!
  • מזל טוב יקירתי
    אוספת את האבקת קסמים בשתי ידיים.
    לגבי החישוב, תאריך ווסת אחרון לא רלוונטי בטיפולים, את מפחיתה שבועיים מתאריך ההחזרת העוברים וזה התאריך ממנו את סופרת. אופציה נוספת היא להפחית 4 שבועות מהיום בו עשית בטא לראשונה.
    יאללא תעשי סרגל.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • מקסימה!
    האבקה מתקבל בברכה עצומה!

המון מזל טוב

• מזל טוב!!!!!!!!!!
    איזה אושר שיהיה הריון קל ותקין!
  • מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • מזל טוב הריון תקין וקל ויאלה מחכים לך בתמיכה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה