:( :( :-( :-( :-( :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פשוט ככה אני עכשיו
12 תגובות
עמוד 1
  • מה קרה?
  • דנדוש נחנקת לי עוד פעם כלומר שוב התקף אינהלציות וסטרואידים 3 פעמים ביום למשך שבוע ימים חירחורים כמו טרקטור הרופאה עוד אמרה שהיא עומדת לעשות גם ציפצופים בריאות ואם לא הייתי הולכת היה מצב של התפתחות ליותר גרוע בנוסף יש לדנדוש דלקת באוזן ימין קיבלה אנטיביוטיקה שרצתי לחפש אותה במספר מקומות גם 5 סיסי 3 פעמים ביום למשך שבוע כמה רעל הקטנה יכולה לקבל אני כולי עצובה שהתפתח לה כל כך מהר לפני יומיים שהתחילה להשתעל לא הלכתי כי ידעתי וחששתי שהרופאה תגיד רק וירוס

• גם אנחנו עם משאפים ואלינהציות
    כבר הפך לשיגרה
    שתרגיש טוב הקטנטונת שלך

• וואיייי איזה סרטטטטטטטט
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • שתרגיש טוב הקטנה
  • זה וירוס מסריח כזה, גם אנחנו כולנו חולים עם שיעולים זוועתיים (ואנטיביוטיקה כמובן
  • אורטלי גמני עכשיו יצאתי ממחלה גם לי היתה התחלת ברונכיטיס דווקא ביום הולדת שלי ואני עדיין משתעלת ועדין עם נזלת הרופאה שלי אמרה לי יום א' לשים בבית מסכה על הפנים שדנדוש לא תידבק היום רופאת הילדים אמרה לי שדנדוש לא נדבקה ממני אצלה זה קבוע ותמידי
    לגבי רפואה אלטרנטיבית אני שוקלת לפנות לזה כבר כי התייאשתי מהרפואה הקונווציונאלית אבל הבנתי שיש צורך בהפנית הרופא המטפל אז נראה קודם נעבור את ההתקף הזה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• מניסיון, אני ממליצה לך על פיתרונות אלטנטיביים
    כי כל האינהלציות האלה זה סטרואידים והורמונים
  • נטלי אצלי זה לא רק בחורף ובסתיו אלא גם בקיץ יש התקפים וגם באביב יש לדנדו לפחות בין פעם לפעמיים בחודש התקפים רובם קלילים תופסים עוד בהתחלה ואז רק 3 ימי אינהלציה אינטסיבי וזהו פעמים גם קיבלה בטניזול שהפעם השניה לא נתתי לה כי חיכיתי לאישור רופאת הילדים שלה שאמרה שמצויין שחיכיתי ולא נתתי
    שורה תחתונה ת"א ח@@# עיר לתינוקות לחיות בה בגלל הזיהום הרב

• את גרה בת"א?
    עכשיו אני מבינה מאיפה כל האינהלציות שלכן באות
  • אני כל החיים שלי גרה בת"א עם הפסקות קצרות בלימודים בתל חי ושירות צבאי בצפון
    והאמת הלוואי בקרוב אוכל לבשר משהו משמח כי בת"א אני לא מתכוונת להשאר עם דנדוש מסוכן מדי לילדה שלי ולא רק הזיהום אורי אלא..........................
    אגב כל דבר שקשור לדנדוש יכתב רק כאן בפורום ולא בפייס

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה